Friday, October 18, 2024
Home » Απίστευτο! Ατρόμητος σκύλος στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα

Απίστευτο! Ατρόμητος σκύλος στην κορυφή της πυραμίδας του Χέοπα

0 comments

Ένας άνδρας που έκανε παραπέντε πάνω από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο ανακάλυψε κάτι απίστευτο: έναν σκύλο να κάθεται στην κορυφή του αρχαίου μνημείου. Ο Μάρσαλ Μόσχερ, που πετούσε με paramotor, κατέγραψε τη στιγμή και μοιράστηκε το βίντεο στο Instagram, όπου έγινε αμέσως viral. Πολλοί χρήστες σχολίασαν χιουμοριστικά ότι ο σκύλος ήταν ο Άνουβις, ο θεός της αιγυπτιακής μυθολογίας που συχνά απεικονίζεται με κεφάλι σκύλου, δίνοντάς του το παρατσούκλι «Ανουβίς Πάπ».

Παρά την αρχική ανησυχία για την ασφάλεια του σκύλου, ο Μόσχερ διαβεβαίωσε ότι ο σκύλος ήταν ασφαλής και μάλιστα έδωσε το «παρών» μαζί με έναν άλλο σκύλο στο έδαφος. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι οι σκύλοι ζουν στην περιοχή και συχνά ανεβαίνουν και κατεβαίνουν από την πυραμίδαύψους 138 μέτρων.

Ο Μόσχερ, που αυτοχαρακτηρίζεται ως αθλητής περιπέτειας, κάλεσε άλλους να συμμετάσχουν σε εκδήλωση παραπέντε που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο χρόνο, προσκαλώντας τους να γνωρίσουν τους «Βασιλιάδες Πάπ» που έχουν βρει καταφύγιο στην πυραμίδα του Χέοπα και την κοντινή πυραμίδα του Χεφρέν. Καταλήγοντας, σημείωσε ότι το παραπέντε πάνω από τις πυραμίδες ήταν μια υπερρεαλιστική υπενθύμιση ότι κανένα όνειρο δεν είναι πολύ μεγάλο.

Διαβάστε επίσης: Hackers έδωσαν… φωνή σε ρομποτικές σκούπες και «τραμπούκισαν» τους χρήστες

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More