Tuesday, September 17, 2024
Home » Ανατροπή στο dating! Γνωριμίες στο super market με ερωτικό “όπλο” έναν ανανά

Ανατροπή στο dating! Γνωριμίες στο super market με ερωτικό “όπλο” έναν ανανά

0 comments

Ως γνωστόν, τοdating έχει εξελιχθεί σε αρκετά δύσκολη υπόθεση, με τους singles να αναγκάζονται να δοκιμάσουν αρκετές τακτικές, προκειμένου να βρουν το ταίρι των ονείρων τους. Η χρήση των σχετικών apps ή οι βραδινές εξορμήσεις με φίλους είναι συνηθισμένοι τρόποι ανεύρεσης συντρόφου, στηνΙσπανία όμως έχουν περάσει σε άλλο… level.

Στη γνωστή χώρα της Μεσογείου, ιδανική τοποθεσία για γνωριμίες δεν είναι κάποιο bar ή κάποιο γυμναστήριο, αλλά τοsuper market της γειτονιάς. Παράλληλα, βασικό «όπλο» των αδέσμευτων δεν είναι ο «αχαλίνωτος» ερωτισμός τους αλλάένας… ανανάς! Ναι, καλά διαβάσατε! Το εξωτικό φρούτο, όταν αναποδογυρίζει στο καλάθι με τα ψώνια αποτελεί ένα “κρυφό κωδικό” και υπονοεί το ενδιαφέρον για κάποια ρομαντική γνωριμία…

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη ανακαλύψει την τάση στο TikTok.

Το νέο trend στην Ισπανία ενθαρρύνει τους ανύπαντρους να βρουν σύντροφο στα super market, χρησιμοποιώντας έναν κωδικό βασισμένο σε φρούτα. Η τάση έχει προκαλέσει χαοτικές σκηνές, ακόμη και την παρέμβαση κατά καιρούς της αστυνομίας. Τα τελευταία χρόνια, πολλοί ανύπαντροι Ισπανοί επισκέπτονταιτα καταστήματα της αλυσίδας Mercadonaμεταξύ 7-8 μ.μ., πιστεύοντας ότι μπορούν να βρουν τον έρωτα, αν τοποθετήσουν έναν ανανά ανάποδα στο καρότσι τους.

Το φαινόμενο φαίνεται να ξεκίνησε από την ηθοποιό και κωμικόVivy Lin, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok μιλώντας για την «κατάλληλη ώρα» στο Mercadona. Η τάση αυτή έχει προκαλέσει ασυνήθιστες και, κάποιες φορές, άτακτες καταστάσεις, με εφήβους να σπρώχνουν καρότσια χωρίς να αγοράζουν προϊόντα και έναν άνδρα ντυμένο ως γιγάντιο ανανά.

@vitorderegadas22 Funcionará ? ♥️🤡🍍🍍 Conquista no mercadona Deixa o Tinder/insta/face #ananas#pinacolada#solteiro#amor#paixao#humor#mercadona#mercadonalousada#bodas2024#eventos#felicidade#semvergonha#peace#eventos#invitadas2024#conquista#rir#fy#fyp#viral#viraltiktok#comedy#foryou#tinder#fy#portugal#espanha#brasil#mundo#world#time#abacaxi#march#cerveja#vodka#caipirinha♬ It’s a Man’s Man’s Man’s World – Seal

Πρόσφατα, σε ένα κατάστημα στο Μπιλμπάο, η αστυνομία κλήθηκε να επέμβει λόγω της φασαρίας, αλλά δεν χρειάστηκε ευτυχώς να επέμβει. Παρότι η χρήση του ανανά στο dating έχει βρει αρκετούς υποστηρικτές, αυτή η νέα τάση δεν βρήκε θετική ανταπόκριση από τους υπαλλήλους της Mercadona, οι οποίοι καλούνται να τακτοποιούν τα προϊόντα που μένουν στα ράφια, μετά το “ραντεβού”. Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι η τάση δεν ξεκίνησε από αυτήν, αλλά εξελίχθηκε αυθόρμητα.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More