Thursday, October 24, 2024
Home » Ανακοινώθηκε live streaming event για τα 30 χρόνια του Warcraft

Ανακοινώθηκε live streaming event για τα 30 χρόνια του Warcraft

0 comments

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την30η επέτειο του σύμπαντος του Warcraft, αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συγκέντρωσηBlizzCon για να γιορταστεί αυτή η σημαντική στιγμή. Ωστόσο, ηBlizzard επέλεξε να κάνει το επόμενο καλύτερο πράγμα, διοργανώνοντας ένα live streaming event.

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι η ειδική εκδήλωση Warcraft 30th Anniversary Direct θα ξεκινήσει τηνΤετάρτη, 13 Νοεμβρίου, στις 8 μ.μ. ώρα Κύπρου. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των επίσημων καναλιών της Blizzard σε Twitch, YouTube και TikTok.

Προς το παρόν, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλές λεπτομέρειες για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι fans του Warcraft κατά τη διάρκεια του event, εκτός από μια ιδιαίτερη συναυλία που θα γιορτάσει την 20ή επέτειο του World of Warcraft. Μετά την εκδήλωση, η Blizzard θα μεταδώσει ζωντανά τη συναυλία “World of Warcraft: 20 Years of Music” από την Ελβετία. Η ορχήστρα 21st Century Orchestra και οι χορωδίες Tales of Fantasy, Ardito και Madrijazz Gospel θα ερμηνεύσουν επιλεγμένα κομμάτια από το εμβληματικό soundtrack του MMORPG.

Warcraft

Η Activision Blizzard είχε ανακοινώσει ήδη από τον Απρίλιο ότι δεν θα πραγματοποιήσει φέτος το BlizzCon, παρά το σημαντικό αυτό ορόσημο για το WoW. Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξαν ορισμένα δύσκολα γεγονότα για την εταιρεία. Στην αρχή του έτους, η Microsoft συμπεριέλαβε την Activision Blizzard στον γύρο των απολύσεων 1.900 εργαζομένων, μαζί με τη ZeniMax, ενώ τους επόμενους μήνες το στούντιο σχημάτισε το μεγαλύτερο συνδικάτο στον κλάδο.

Το Warcraft είναι ένα από τα πιο θρυλικά σύμπαντα βιντεοπαιχνιδιών, που δημιουργήθηκε από την Blizzard Entertainment το 1994. Ξεκίνησε ως μια σειρά στρατηγικών παιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο (RTS) με το πρώτο παιχνίδι Warcraft: Orcs & Humans, και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο δημοφιλείς και επιδραστικές σειρές στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών. Η κυκλοφορία του World of Warcraft το 2004, ενός μαζικού διαδικτυακού παιχνιδιού ρόλων (MMORPG), έφερε επανάσταση στο είδος και δημιούργησε μια αφοσιωμένη παγκόσμια κοινότητα παικτών. Το Warcraft διακρίνεται για την πλούσια μυθολογία του, τις επικές συγκρούσεις ανάμεσα σε ανθρώπους, ορκ και άλλες φανταστικές φυλές, και για τα εντυπωσιακά γραφικά και μουσικά του θέματα, που συνεχίζουν να γοητεύουν παίκτες για δεκαετίες.digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More