Friday, September 20, 2024
Home » Ανακοινώθηκε το remaster του Croc: Legend of the Gobbos

Ανακοινώθηκε το remaster του Croc: Legend of the Gobbos

0 comments

Η Argonaut Games, μια βρετανική εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών που ιδρύθηκε το 1982 από τον Jez San και έκλεισε το 2004, ανακοίνωσε την αναβίωσή της, μαζί με μια remastered έκδοση του παιχνιδιού “Croc: Legend of the Gobbos”, που θα κυκλοφορήσει για όλες τις σύγχρονες κονσόλες και PC το 2024. Η Argonaut Games, γνωστή για παιχνίδια όπως τα Starglider, Starglider 2, Star Fox, Croc: Legend of the Gobbos, και Croc 2, επιστρέφει ως boutique εκδότης με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο κλασικά παιχνίδια της εταιρείας όσο και «νέους συναρπαστικούς τίτλους» για σύγχρονες και ρετρό πλατφόρμες.

Το πρώτο της παιχνίδι στη νέα αυτή εποχή θα είναι η remastered έκδοση του “Croc: Legend of the Gobbos”, που κυκλοφόρησε αρχικά για το PlayStation τον Σεπτέμβριο του 1997. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τον Croc, έναν αξιαγάπητο κροκόδειλο που ξεκινά μια αποστολή να σώσει τους Gobbos από τον κακό Baron Dante. Η γοητεία και η δημιουργικότητα του παιχνιδιού το έκαναν αμέσως κλασικό, και η νέα έκδοση υπόσχεται να προσφέρει μια ανανεωμένη εμπειρία με υψηλής ανάλυσης γραφικά, σύγχρονους μηχανισμούς ελέγχου και μια νοσταλγική, αυθεντική εμπειρία παιχνιδιού.

Επιπλέον, οι λάτρεις του ρετρό gaming θα ενθουσιαστούν με την ενσωμάτωση της Crocipedia, ενός εκτενούς ψηφιακού μουσείου με σπάνια αρχεία από την ανάπτυξη του παιχνιδιού, όπως έγγραφα σχεδίασης, αρχικά concept art, δοκιμές animation, συνεντεύξεις με μέλη της ομάδας και πολλά άλλα. Η Argonaut Games ελπίζει με αυτό τον τρόπο να αναζωπυρώσει την αγάπη των παικτών για τα video games, προσφέροντας μια νέα πνοή σε κλασικούς τίτλους και παρουσιάζοντας φρέσκες δημιουργίες.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More