Friday, September 20, 2024
Home » Ανακοινώθηκε το Nothing Phone (2a) Plus

Ανακοινώθηκε το Nothing Phone (2a) Plus

0 comments

ΤοPhone (2a) από την Nothing κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και τώρα αποκτά έναν διάδοχο. ΤοPhone (2a) Plus είναι μια ενισχυμένη έκδοση του προκατόχου του με ενημερωμένο chipset, νέα κάμερα selfie 50MP και δύο ακόμη επιλογές χρωμάτων – μεταλλικό Γκρι και ανανεωμένο Μαύρο. Η μεγάλη αλλαγή είναι τοDimensity 7350 Plus που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη MediaTek αποκλειστικά για τη νέα συσκευή.

Το νέο τσιπ διαθέτει οκταπύρηνηCPU με 2x Cortex-A715 πυρήνες στα 3.0 GHz και 6x Cortex-A510 μονάδες στα 2.0 GHz. Η GPU χρησιμοποιεί την ίδια μονάδα Mali-G610 MC4 αλλά τώρα λειτουργεί στα 1.3 GHz. Η Nothing αναφέρει ότι μπορείτε να περιμένετε ταχύτερη απόδοση κατά 10%. Προχωρώντας στη δεύτερη μεγάλη αλλαγή – το Phone (2a) Plus αποκτά νέα μπροστινή κάμερα 50MP που αντικαθιστά την κάμερα 32MP στο (2a).

Ο νέος αισθητήρας υποστηρίζει πλέον εγγραφή βίντεο 4K έως 30fps. Στο πίσω μέρος υπάρχει η ίδια κύρια κάμερα 50MP (24mm) και ο φακός υπερευρυγώνιας λήψης 50MP. Το Phone (2a) Plus είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία5.000 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 50W, μια μικρή αναβάθμιση σε σχέση με τα 45W του (2a). Το λογισμικό καλύπτεται από το Nothing OS 2.6 βασισμένο στο Android 14 με ενσωμάτωση του ChatGPT. Το Phone Nothing (2a) Plus ξεκινά από $399 για την έκδοση με 12GB RAM και 256GB αποθήκευση.

Το κατάστημα Nothing στο Soho θα προσφέρει το Phone (2a) Plus από τις 3 Αυγούστου και η εταιρεία θα ανακοινώσει διαθεσιμότητα και σε άλλες αγορές τον Σεπτέμβριο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More