Thursday, October 17, 2024
Home » «Αλαφιασμένη» Αμερικανίδα σκίζει ελληνικές σημαίες για να διαδηλώσει για την… Παλαιστίνη – Δείτε το video

«Αλαφιασμένη» Αμερικανίδα σκίζει ελληνικές σημαίες για να διαδηλώσει για την… Παλαιστίνη – Δείτε το video

0 comments

Ο φανατισμός από τη μία και η… ασχετοσύνη από την άλλη είχαν ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε ένα απίστευτο περιστατικό, που τις τελευταίες ώρες κάνεις το γύρο του διαδικτύου. Μια γυναίκα στοΝιου Τζέρσι των ΗΠΑ βρέθηκε έξω από έναελληνικό εστιατόριο και έπαθε στην κυριολεξία «αμόκ» μόλις είδε τις ελληνικές σημαίες να ανεμίζουν. Πιστεύοντας ότι η «γαλανόλευκη» είναι η σημαία του Ισραήλ, άρχισε να ωρύεται και να διαδηλώνει υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στους υπαλλήλους που την κοιτούσαν εμβρόντητοι…

Η γυναίκα φώναζε για αρκετή ώρα έξω από το ελληνικό εστιατόριο «Ελευθερώστε την Παλαιστίνη, αυτή είναι γενοκτονία», υπογραμμίζοντας με έμφαση στους σερβιτόρους ότι θα έπρεπε να ντρέπονται για την κληρονομιά τους.

Όπως δείχνει σχετικό viral video, οι υπάλληλοι προσπαθούν αποσβολωμένοι να καταλάβουν αρχικά τι εννοεί η «αλαφιασμένη» και κομματιάζει τις ελληνικές σημαίες, στη συνέχεια όμως καταφέρνουν να της εξηγήσουν ότι τα σημαιάκιαδεν έχουν καμία σχέση με το Ισραήλ, καθώς είναι ελληνικά.

Η Αμερικανίδα χρήστης του TikTok, η οποία έκανε ολόκληρη σκηνή έξω από το εστιατόριο, σταδιακά συνειδητοποιεί το λάθος της, δηλώνοντας ότι ντρέπεται για το ατυχές περιστατικό.

Επειδή όμως μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, δείτε, στη συνέχεια, το video με τις σημαίες και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

@ambamelia#fyp#viral♬ original sound – Ambzz

Διαβάστε επίσης: Θλιβερό! Viral γαμπρός που δουλεύει με laptop στη δεξίωση του γάμου του

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More