Tuesday, September 17, 2024
Home » Έφτασε το Advanced Voice Mode στο ChatGPT Plus

Έφτασε το Advanced Voice Mode στο ChatGPT Plus

0 comments

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι αρχίζει να κυκλοφορεί το Advanced Voice Mode, την προηγμένη φωνητική λειτουργία για τους χρήστες του ChatGPT Plus. Η νέα υπηρεσία προσφέρει πιο φυσικές συνομιλίες, επιτρέποντας διακοπές και ανταπόκριση στα συναισθήματα.

Οι χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας στον web και τις εφαρμογές για κινητά. Όλοι στο Plus θα έχουν πρόσβαση στο Advanced Voice Mode αυτό το φθινόπωρο, καθώς η λειτουργία θα παραδοθεί σταδιακά.

Το Advanced Voice Mode έρχεται με τέσσερις προκαθορισμένες φωνές που αναπτύχθηκαν από την OpenAI σε συνεργασία με voice actors. Αυτό θα πρέπει να κάνει την υπηρεσία ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη για όλους, δήλωσε η εταιρεία.

Σε συνδυασμό με την ανάγνωση του φωνητικού συναισθήματος, ίσως εξετάζουμε την καλύτερη υπηρεσία φωνητικής συνομιλίας όσον αφορά τον ρεαλισμό και το φυσικό συναίσθημα – κάτι που τα περισσότερα εργαλεία AI δεν μπορούν να επιτύχουν μέχρι στιγμής.

Το ChatGPT Plus είναι πολύ πιο έξυπνο με την πρόσβασή του στο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο GPT-4. Το επίπεδο προσφέρει επίσης μεταφορτώσεις αρχείων, περιήγηση στο διαδίκτυο και δημιουργία εικόνας DALL-E. Η υπηρεσία κοστίζει περίπου 20 δολάρια.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More