Saturday, October 12, 2024
Home » Έφτασε στα Honor το “Circle to Search”

Έφτασε στα Honor το “Circle to Search”

0 comments

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Samsung λάνσαρε τη δυνατότητα “Circle to Search” της Google για τη σειρά Galaxy S24, και στη συνέχεια η Google την πρόσθεσε και στα Pixel της. Μερικούς μήνες αργότερα, αυτή η δυνατότητα αρχίζει επιτέλους να ξεφεύγει από τους περιορισμούς αποκλειστικότητας των Google και Samsung.

Συγκεκριμένα, η Honor ανακοίνωσε ότι θα φέρει τη δυνατότητα “Circle to Search” στα Magic V3 και Honor 200. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η δυνατότητα σας επιτρέπει να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για οτιδήποτε κυκλώσετε, επισημάνετε ή σχεδιάσετε στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Η διαδικασία διάθεσης φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση λογισμικού για να λειτουργήσει η δυνατότητα στη συσκευή Honor.

honor

Ο George Zhao, διευθύνων σύμβουλος της Honor, δήλωσε:

«Οι εξελίξεις στην AI μεταμορφώνουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, μαθαίνουμε, ψωνίζουμε, δημιουργούμε και αλληλοεπιδρούμε με τις συσκευές μας. Είτε χρειάζεστε βοήθεια με μεταφράσεις, είτε υποστήριξη για τα μαθήματά σας, είτε απλά θέλετε να μάθετε περισσότερα για μια εικόνα που σας τράβηξε την προσοχή στα social media, τα smartphones μας έχουν γίνει η βασική μας πηγή για αναζητήσεις αυτών των πληροφοριών. Ως μια ανθρωποκεντρική τεχνολογική μάρκα, η Honor είναι δεσμευμένη να φέρει τα οφέλη της AI σε όλους. Χάρη στη στενή συνεργασία μας με τη Google και με την εισαγωγή αυτής της δυνατότητας σε δύο από τις δημοφιλείς σειρές smartphones μας, είναι πλέον δυνατό να ξεκλειδώσετε έναν κόσμο πληροφοριών στα δάχτυλά σας, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο άνεσης στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων».

Διαβάστε επίσης: Ο Elon Musk παρουσιάζει: Αυτό είναι το robotaxi Cybercab της Tesla

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More