Friday, September 20, 2024
Home » Έσκασε… μύτη το ολοκαίνουριο Apple Watch Series 10 – Ρίξτε μια ματιά!

Έσκασε… μύτη το ολοκαίνουριο Apple Watch Series 10 – Ρίξτε μια ματιά!

0 comments

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε τις νέες συσκευές της Apple, ξεκινώντας με την ανακοίνωση του Apple Watch Series 10. Με βάση το όσα ανακοινώθηκαν από τον αμερικάνικο τεχνολογικό κολοσσό, το νέο μοντέλο διαθέτει οθόνη OLED ευρείας γωνίας, 40% φωτεινότερη και μεγαλύτερη από αυτή του Apple Watch Ultra. Με πάχος μόλις 9,7 χιλιοστά, το Apple Watch Series 10 είναι 10% λεπτότερο από το Series 9. Η OLED οθόνη, η μεγαλύτερη που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Apple Watch, επιτρέπει την προβολή μιας επιπλέον γραμμής κειμένου στην οθόνη, καθιστώντας ευκολότερη την ανάγνωση email και μηνυμάτων.

Παράλληλα, το Series 10 ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το περσινό Apple Watch Series 9, το οποίο εισήγαγε λειτουργίες όπως το“double tap” για απάντηση κλήσεων με το ένα χέρι, μια φωτεινότερη οθόνη και το νέο S9 SiP (System in Package), προσφέροντας ταχύτερη επεξεργασία αιτημάτων Siri στη συσκευή. Πριν από αυτό, το Apple Watch Series 8 πρόσθεσε αισθητήρες θερμοκρασίας για βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας καθώς και το Crash Detection, ενώ κυκλοφόρησε παράλληλα με το Apple Watch Ultra, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, επιπλέον κουμπιά και πιο ανθεκτική κατασκευή για να ανταγωνιστεί προϊόντα που εστιάζουν σε εξωτερικές δραστηριότητες από εταιρείες όπως η Garmin και η Suunto.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε, στο πλαίσιο του event ότι προσθέτει ανίχνευση άπνοιας ύπνου στα Apple Watch Series 9, Series 10 και Apple Watch Ultra 2. Η άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι διαταραχή που προκαλεί διακοπή της αναπνοής και αποτελεί χαρακτηριστικό πάνω στο οποίο εργάζονται οι κατασκευαστές wearables. Η Apple χρησιμοποιεί τον accelerometer των ρολογιών της για να παρακολουθεί έναν νέο δείκτη που ονομάζει “αναπνευστικές διαταραχές.” Οι χρήστες θα μπορούν να δουν τις τιμές τους στην εφαρμογή Health. Η εταιρεία αναμένει έγκριση από τον FDA σύντομα και σχεδιάζει την κυκλοφορία σε περισσότερες από 150 χώρες.

Ακόμα, το Apple Watch Series 10 διαθέτειμικρότερα ηχεία για βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, χωρίς να επηρεάζεται η ηχητική του απόδοση. Για πρώτη φορά, τα ηχεία του Series 10 μπορούν να αναπαράγουν μουσική και podcasts, πέρα από τη χρήση ως ηχείο για κλήσεις. Θα κυκλοφορήσει σε τρία φινιρίσματα: φυσικό, χρυσό και σκούρο γκρι, καθώς και σε μια έκδοση από τιτάνιο grade 5 που είναι 20% ελαφρύτερη από το Series 9. Διατίθεται από τις 20 Σεπτεμβρίου με τιμή εκκίνησηςτα $399 για την έκδοση με GPS και $499 για την έκδοση με δυνατότητες κινητής τηλεφωνίας. Θα συνοδεύεται από το watchOS 11 με νέες λειτουργίες όπως η εφαρμογή Vitals, το Training Load και η επιλογή παύσης των Activity Rings.

Σημειώνεται ότι η Apple ανέφερε ότι το Titanium Apple Watch Series 10 έρχεται με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “It’s Glowtime”. Για να μειώσει τις εκπομπές, το ρολόι από τιτάνιο κατασκευάζεται με 95% ανακυκλωμένο τιτάνιο και η Apple αγοράζει αρκετή ανανεώσιμη ενέργεια για να καλύψει την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται στην παραγωγή του. Επίσης, προτεραιότητα δίνεται στη μεταφορά χωρίς αεροπλάνα για να περιοριστεί η ρύπανση από τις μεταφορές.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More