Friday, September 20, 2024
Home » Έρχεται το sequel του “The Devil Wears Prada”

Έρχεται το sequel του “The Devil Wears Prada”

0 comments

Η ταινία “The Devil Wears Prada” είναι μια κομεντί που κυκλοφόρησε το 2006. Βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Lauren Weisberger και σκηνοθετήθηκε από τον David Frankel. Η πλοκή ακολουθεί τη νεαρή Andy Sachs (που υποδύεται η Anne Hathaway), η οποία προσλαμβάνεται ως βοηθός της ισχυρής και απαιτητικής επιστάτριας της μόδας, Miranda Priestly (που υποδύεται η Meryl Streep), στο περιοδικό Runway.

Η Miranda Priestly είναι βασισμένη στην πραγματική προσωπικότητα της Άννα Γουίντουρ, η οποία ήταν συντάκτρια της Vogue. Η ταινία προβάλλει τη σκληρή και απαιτητική φύση της μόδας, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο η Andy προσαρμόζεται και εξελίσσεται στον κόσμο της μόδας και των περιοδικών. Η ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο στο κοινό όσο και στους κριτικούς, και αποτελεί μια από τις κλασικές ταινίες για τον κόσμο της μόδας και την εξέλιξη του χαρακτήρα της Andy Sachs.

Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Miranda Priestly ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη με τη συνέχεια του «The Devil Wears Prada!».

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ηDisney εργάζεται για το sequel της επιτυχημένης ταινίας με πρωταγωνίστριες την Meryl Streep, την Anne Hathaway, την Emily Blunt) και τον Stanley Tucci.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More