Tuesday, September 17, 2024
Home » Έρχεται μέσα στο 2025 το Splitgate 2

Έρχεται μέσα στο 2025 το Splitgate 2

0 comments

ΤοSplitgate 2 ανακοινώθηκε πρόσφατα από την 1047 Games, αφού περάσαμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με teasers και υπονοούμενα. Ως sequel του γνωστού παιχνιδιού Splitgate, που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια και είχε ως στόχο να ανταγωνιστεί τίτλους όπως το Halo και άλλα games επιστημονικής φαντασίας, αυτή η νέα άφιξη αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2025 για τις κονσόλες Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

Το πρώτο trailer του Splitgate 2, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, είναι ένα κινηματογραφικό video, πράγμα που σημαίνει ότι δεν βλέπουμε ακόμα παιχνίδι. Ωστόσο, αν έχετε παίξει το Splitgate, αυτό που βλέπετε εδώ θα σας φαίνεται οικείο, καθώς οι μαχητές κινούνται μέσα και έξω από πύλες χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα και gadgets για να εξουδετερώσουν τους αντιπάλους τους.

Το αρχικό Splitgate ξεκίνησε ως ένα μικρό project από τους ιδρυτές της 1047 Games, Ian Proulx και Nicholas Bagamian, ως εργασία σχολείου. Παρά την επιτυχία και την αύξηση των παικτών κατά τη διάρκεια της ενεργής πορείας του, οι προγραμματιστές αποφάσισαν τελικά να σταματήσουν την ανάπτυξη για να επικεντρωθούν σε ένα νέο παιχνίδι μέσα στο σύμπαν του Splitgate. Η απόφαση αυτή εξέπληξε πολλούς δεδομένης της επιτυχίας του παιχνιδιού, αλλά η 1047 Games δήλωσε ότι δεν μπορούσε να “χτίσει το παιχνίδι που αξίζουν οι παίκτες” συνεχίζοντας με τη βάση και τα εργαλεία του Splitgate που είχαν αναπτυχθεί αρχικά από μια μικρή ομάδα.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More