Tuesday, September 17, 2024
Home » Έρευνα καταναλωτών για το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Σταθερής Ευρυζωνικής πρόσβασης στην Κύπρο

Έρευνα καταναλωτών για το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Σταθερής Ευρυζωνικής πρόσβασης στην Κύπρο

0 comments

Την έναρξη της διεξαγωγής έρευνας καταναλωτών σε σχέση με το επίπεδο της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης στην Κύπρο, ανακοινώσε το Γραφείο Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ).

Σκοπός της έρευνας που διεξάγεται τηλεφωνικώς και διαδικτυακά καθ’ όλη την περίοδο Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2024 από την εταιρεία RAI Consultants LTD για λογαριασμό του ΓΕΡΗΕΤ, είναι η καταγραφή της αντίληψης των καταναλωτών για το πόσο συχνά έχουν προβλήματα ποιότητας με την σταθερή ευρυζωνική σύνδεση τους, ο εντοπισμός τυχόν προβλημάτων από οποιοδήποτε παροχέα κτλ, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για περαιτέρω ενέργειες από πλευράς του ΓΕΡΗΕΤ.

Να σημειωθεί ότι η επιλογή των καταναλωτών που συμμετέχουν στην έρευνα γίνεται τυχαία από λογισμικό που παράγει τυχαίους 8ψήφιους αριθμούς και δεν συνδέεται με οποιοδήποτε άλλο προσωπικό στοιχείο. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More