Monday, October 21, 2024
Home » Έρευνα καταναλωτών για την ποιότητα του «Roaming» Κινητής Τηλεφωνίας

Έρευνα καταναλωτών για την ποιότητα του «Roaming» Κινητής Τηλεφωνίας

0 comments

Την έναρξη διεξαγωγής έρευνας καταναλωτών σε σχέση με την ποιότητα του «Roaming Like at home» της κινητής τηλεφωνίας στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), ανακοίνωσε το Γραφείο Επιτρόπου για τη Ρύθμιση Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΕΡΗΕΤ). Η έρευνα θα διεξαχθεί κατά την περίοδοΟκτωβρίου – Νοεμβρίου 2024,(τηλεφωνικώς και διαδικτυακά) από την εταιρεία PULSE MARKET RESEARCH LTD για λογαριασμό του ΓΕΡΗΕΤ.

Σκοπός της έρευνας είναι η συλλογή στοιχείων και πληροφοριών που σχετίζονται με την χρήση της κινητής τηλεφωνίας από καταναλωτές που ταξιδεύουν σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Λιχτενστάιν, Ισλανδία και Νορβηγία. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν αφορούν την ποιότητα των κλήσεων, των sms και των δεδομένων όταν οι καταναλωτές βρίσκονται σε περιαγωγή, ώστε να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για περαιτέρω ενέργειες του ΓΕΡΗΕΤ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Η επιλογή των ερωτώμενων πραγματοποιείται τυχαία μέσω λογισμικού που παράγει τυχαίους 8ψήφιους αριθμούς ή από άτομα που συμμετέχουν σε διαδικτυακό πάνελ. Σημειώνεται, πως έρευνα δεν συνδέεται με συλλογή οποιαδήποτε προσωπικών δεδομένων. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και ανώνυμη.

Διαβάστε επίσης: Coca-Cola: Ποιός είναι ο κρυφός συμβολισμός πίσω από το logo του πασίγνωστού αναψυκτικού;

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More