Saturday, October 12, 2024
Home » Έξω από το «χορό» των smart rings η Apple

Έξω από το «χορό» των smart rings η Apple

0 comments

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple δεν σχεδιάζει να μπει στην αγορά των smart rings, παρότι είχε εξετάσει την ιδέα. Επί του παρόντος, δεν υπάρχει ενεργή ανάπτυξη ενός τέτοιου προϊόντος. Τα smart rings που κυκλοφορούν, όπως αυτά της Oura, παρακολουθούν τον καρδιακό ρυθμό, τη θερμοκρασία σώματος και τον ύπνο, χαρακτηριστικά που ήδη προσφέρει τοApple Watch. Αν η Apple κυκλοφορούσε ένα έξυπνο δαχτυλίδι, θα προσέφερε παρόμοια λειτουργικότητα με το Apple Watch, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσει τις πωλήσεις του.

Τον Φεβρουάριο, ο Gurman είχε αναφέρει ότι η βιομηχανική ομάδα της Apple είχε προτείνει την ανάπτυξη ενός έξυπνου δαχτυλιδιού ως φθηνότερη εναλλακτική λύση στο Apple Watch, αλλά οι ανώτεροι της Apple δεν έδειξαν ενδιαφέρον. Φήμες από την Κορέα ισχυρίστηκαν ότι η Apple επιτάχυνε την ανάπτυξη του, αλλά φαίνεται ότι αυτές οι φήμες προέκυψαν λόγω του Galaxy Ring της Samsung, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο με δυνατότητες παρακολούθησης υγείας.

Παρότι η Apple και η Samsung ανταγωνίζονται σε πολλές αγορές, δεν ακολουθεί πάντα η μία την άλλη, όπως στην περίπτωση των αναδιπλούμενων smartphones που η Apple δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει. Παρά τα σχετικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας που έχει καταθέσει η Apple, η κυκλοφορία ενός έξυπνου δαχτυλιδιού παραμένει αβέβαιη.

Αντί να λανσάρει ένα δαχτυλίδι, η Apple ενδέχεται να μειώσει την τιμή του Apple Watch, ενώ η νέα γενιά του Apple Watch SE το 2025 αναμένεται να έχει πλαστική θήκη για να γίνει πιο προσιτό οικονομικά.

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More