Friday, September 27, 2024
Home » Ένα παιδί αγνοείται στο νέο trailer του Blitz

Ένα παιδί αγνοείται στο νέο trailer του Blitz

0 comments

Η Saoirse Ronan πρωταγωνιστεί ως μια απελπισμένη μητέρα που αναζητά τον αγνοούμενο γιο της κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο ανατολικό Λονδίνο, στο trailer της ταινίας του Steve McQueen με τίτλο Blitz. Το δράμα ακολουθεί τον 9χρονο George, τον οποίο υποδύεται ο Elliot Heffernan, καθώς η μητέρα του, Rita (Ronan), τον στέλνει ως παιδί στην αγγλική ύπαιθρο για ασφάλεια. Αλλά ο George, αποφασισμένος να επιστρέψει μόνος του στο σπίτι του, αντιμετωπίζει μεγάλους κινδύνους, ενώ η Rita τον αναζητά απεγνωσμένα. Στο trailer, η Rita ικετεύει τους αστυνομικούς του Λονδίνου:

«Γιατί δεν μπορείτε να μου πείτε, πού είναι το παιδί μου;». Την ίδια στιγμή, ο George φαίνεται να κρύβεται σε καταφύγια και κατεστραμμένα κτίρια, καθώς τα γερμανικά αεροπλάνα συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στην πρωτεύουσα. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της φημισμένης εκστρατείας βομβαρδισμών των Ναζί στο Λονδίνο (Blitzkrieg) και είναι γραμμένη και σκηνοθετημένηαπό τον McQueen.

Ο σκηνοθέτης της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας 12 Χρόνια Σκλάβος δήλωσε ότι το Blitz τιμά το πνεύμα των κατοίκων του Λονδίνου κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ επικεντρώνεται στην ιστορία μιας εργατικής οικογένειας που προσπαθεί απεγνωσμένα να επανενωθεί εν μέσω πολέμου. Η ταινία περιλαμβάνει ένα αξιόλογο καστ, με τον μουσικό Paul Weller να κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική και άλλους ηθοποιούς όπως τον Harris Dickinson και τον Stephen Graham. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και θα προβληθεί στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμη στο Apple TV+ από τις 22 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Καθαρός… τρόμος στο πρώτο trailer της ταινίας Sinners

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More