Friday, October 11, 2024
Home » Έδωσαν τα χέρια FIFA και Konami – Νέα σελίδα για τα esports του eFootball

Έδωσαν τα χέρια FIFA και Konami – Νέα σελίδα για τα esports του eFootball

0 comments

Η FIFA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Konami για την συνέχιση του τουρνουά FIFAe World Cup esports, χρησιμοποιώντας τον δωρεάν τίτλο eFootball της εταιρείας. Στο παρελθόν, η FIFA διοργάνωνε αυτόν τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την Electronic Arts, ωστόσο η συνεργασία αυτή τερματίστηκε το 2022 μετά από 29 χρόνια.

Η νέα συμφωνία με την Konami θα ξεκινήσει με δύο τουρνουά FIFAe World Cup εντός του eFootball, τα οποία θα διεξαχθούν αργότερα φέτος, ένα για κινητές συσκευές και ένα για κονσόλες. Οι προκριματικοί αγώνες ξεκινούν σήμερα και θα αναδειχθεί ένας πρωταθλητής στο τέλος κάθε τουρνουά. Για το πρώτο έτος της νέας διοργάνωσης, 18 χώρες έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στα τελικά, όπως η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Γαλλία, η Ινδία, η Ιαπωνία και η Τουρκία.

eFootball

Το eFootball είναι ο διάδοχος της σειράς Pro Evolution Soccer της Konami, η οποία υπήρξε δημοφιλής για σχεδόν 30 χρόνια. Από την στιγμή που το eFootball έγινε δωρεάν το 2019, έχει φτάσει τα700 εκατομμύρια downloads παγκοσμίως.

Ο Koji Kobayashi, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της Konami, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένοι που συμβάλλουν στην προώθηση του eFootball μέσω αυτής της συνεργασίας με τη FIFAe. Ο Romy Gai, επικεφαλής επιχειρηματικής δραστηριότητας της FIFA, πρόσθεσε ότι η συνεργασία αυτή υποστηρίζει την αποστολή της FIFA να προάγει το ποδόσφαιρο παγκοσμίως και να παρέχει μια πλατφόρμα στους παίκτες να επιδείξουν τις ικανότητές τους.

Διαβάστε επίσης: Αγωγή εναντίον Ubisoft – Μοιραζόταν παράνομα προσωπικά δεδομένα χρηστών με τη Meta

digitallife.com.cy

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More