Tuesday, October 1, 2024
Home » Φήμη: Το 2025 η “έξυπνη” οθόνη της Apple με λειτουργικό σύστημα homeOS

Φήμη: Το 2025 η “έξυπνη” οθόνη της Apple με λειτουργικό σύστημα homeOS

0 comments

Είναι γνωστό ότι ηApple, μετά την “κατάρρευση” των σχεδίων της για το Apple car, σκοπεύει να επενδύσει σε δύο τομείς τα επόμενα χρόνια: η τεχνητή νοημοσύνη και το “έξυπνο” σπίτι. Η εταιρεία πρόκειται να ξεκινήσει με μια φημολογούμενη έξυπνη οθόνη που πιθανόν να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος αναφέρει τις πληροφορίες αυτές στο newsletter του “Power On”, η οθόνη θα λειτουργεί με ένα νέο λειτουργικό σύστημα, το homeOS, που θα βασίζεται στο tvOS της Apple TV (όπως το λογισμικό που χρησιμοποιούν τα HomePods αυτή τη στιγμή).

Ο Gurman αναφέρει ότι η οθόνη θα υποστηρίζει εφαρμογές της Apple, όπως το Ημερολόγιο, τις Σημειώσεις και το Home, ενώ έχει δοκιμαστεί και prototypes που διαθέτουν μαγνήτες για τοποθέτηση σε τοίχο. Επιπλέον, θα υποστηρίζει την Apple Intelligence — κάτι που δεν υποστηρίζουν ακόμα τα HomePods.

apple homeos

Φήμες για μια τέτοια συσκευή κυκλοφορούν εδώ και καιρό, με διάφορα σχήματα, από HomePod με οθόνη μέχρι μια οθόνη συνδεδεμένη σε έναν ρομποτικό βραχίονα που περιστρέφεται για να σας βλέπει κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Ωστόσο, αυτές οι φήμες γίνονται πιο συγκεκριμένες τον τελευταίο καιρό.

Μια άλλη πρόσφατη φήμη αναφέρει ότι μια συσκευή με την ονομασία “HomeAccessory” θα είναι τετράγωνη και οι χρήστες θα μπορούν να την ελέγχουν με χειρονομίες από απόσταση, σύμφωνα με το 9to5Mac. Επίσης, αναφορές σε κώδικα για τη συσκευή και το homeOS έχουν αναφερθεί από το MacRumors.

Αυτή η έξυπνη οθόνη φαίνεται πιο προσγειωμένη σε σύγκριση με την ιδέα της ρομποτικής οθόνης και ίσως να είναι πιο πρακτική και οικονομική από το να χρησιμοποιείται ένα iPad ως έξυπνος οικιακός ελεγκτής.

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise