Friday, September 20, 2024
Home » Φήμη: Σύντομα tri-fold smartphone από την Xiaomi

Φήμη: Σύντομα tri-fold smartphone από την Xiaomi

0 comments

Όπως αναφέρουν πρόσφατα δημοσιεύματα, η Huawei αναπτύσσει ένα triple-folding smartphone. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη εταιρεία που αναμένεται να κάνει το εν λόγω βήμα. Ένας leaker ισχυρίζεται ότι και η Xiaomi βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης ενός τέτοιου προϊόντος.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή που επικαλείται το gsmarena, παρόλο που δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις, η συσκευή βρίσκεται καθοδόν. Αναφέρεται ότι η νέα συσκευή θα είναι μέρος της σειράς Mix και θα δούμε το smartphone, ή τουλάχιστον ένα prototype, τον Φεβρουάριο του 2025 κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress. Εάν η φήμη ισχύει, αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες τους επόμενους μήνες.

Έχουμε ακόμη 6 μήνες μέχρι το MWC και η Xiaomi μόλις τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε δύο νέα αναδιπλούμενα κινητά. Επομένως, είναι κάπως απίθανο η νέα συσκευή να κυκλοφορήσει σύντομα, αποσπώντας από την προσοχή από τα πρώτα Xiaomi Mix Flip και Mix Fold 4. Ωστόσο, καθώς πλησιάζει η εορταστική περίοδος, η εταιρεία δεν αποκλείεται να μπει στον “πειρασμό” να παρουσιάσει ένα τέτοιο «συναρπαστικό» προϊόν.

Σημειώνετααι ότι η συσκευή της Huawei με τριπλή αναδίπλωση θα έχει σχέδιο αναδίπλωσης σε σχήμα Ζ και ο CEO της επιχειρηματικής ομάδας της εταιρείας υποσχέθηκε ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Είναι πιθανό να πωλείται μόνο στην Κίνα. Παρόλα αυτά, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei Consumer Business Group, Yu Chengdong, αποκάλυψε πρόσφατα την πληροφορία κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, όταν ένας πελάτης ρώτησε πότε θα μπορέσει να αγοράσει το τριπλό αναδιπλούμενο κινητό της Huawei. Ο Yu απάντησε: «τον επόμενο μήνα, μέχρι τον Σεπτέμβριο». Η συσκευή, η οποία θα είναι η πρώτη του είδους της, φημολογείται ότι θα έχει εσωτερική οθόνη 10 ιντσών, δηλαδή σχεδόν όσο μεγάλη είναι η οθόνη ενός iPad 10ης γενιάς.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More