Friday, September 20, 2024
Home » ΣΕΙΣΜΟΣ! Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στη Marvel στο ρόλο του Dr. Doom!

ΣΕΙΣΜΟΣ! Ο Robert Downey Jr. επιστρέφει στη Marvel στο ρόλο του Dr. Doom!

0 comments

To San Diego Comic-Con (SDDC) αποτελεί παραδοσιακά μια μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις της geek κουλτούρας και για τους λάτρεις των superheroes και παράλληλα αποτελεί το ιδανικό event για νέες ανακοινώσεις! Και τι ανακοίνωση ήταν αυτή που μάθαμε πριν από λίγο… Είναι επίσημο ο Robert Downey Jr., ο άνθρωπος που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος με τον ρόλο του Iron Man επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, παίζοντας αυτή τη φορά τον Victor Von Doom (Dr. Doom), τον supervillain που θα τον δούμε στα επόμενα Avengers!

Η τεράστια αυτή ανακοίνωση (που δεν την περιμέναμε από πουθενά) πραγματοποιήθηκε από τα αδέλφια Russo, οι οποίοι μάλιστα ανακοίνωσαν ότι θα είναι οι σκηνοθέτες του Avengers: Doomsday (το οποίο θα αντικαταστήσει το Kang Dynasty), αλλά και του Avengers: Secret Wars! Όπως αναμενόταν, η παραπάνω ανακοίνωση γέμισε με χαρά τους fans της Marvel και προκάλεσε σεισμικές δονήσεις στα social media… Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε σε λίγες ώρες το post της σχετική ανακοίνωσης ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes στο Instagram! Ο δε Robert Downley Jr. εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας μια στολή του Dr. Doom, φορώντας και τη χαρακτηριστική μάσκα, προβαίνοντας έτσι σε μια από μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών. Μάλιστα, ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός δήλωσε ότι «Νέα μάσκα.. Ίδια αποστολή», τονίζοντας παράλληλα ότι από ότι φαίνεται του αρέσει να υποδύεται περίπλοκους χαρακτήρες.

Οι πρώτες αναφορές για την έλευση του Dr. Doom στο MCU, εμφανίστηκαν τον Νοέμβριο του 2023 ότι η Marvel σκεφτόταν να αλλάξει τον κεντρικό κακό της από το έπος των Avengers, μεταβαίνοντας από τον Kang στον Doom. Αυτό ακολούθησε την καταδίκη και την καταδίκη του ηθοποιού του Kang, Jonathan Majors, για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση. Η Marvel επίσημα απέλυσε τον Majors τον Δεκέμβριο του 2023 και ουσιαστικά έβαλε στον πάγο επ’ αορίστου το Kang Dynasty. Το Avengers: Doomsday αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την 1η Μαΐου 2026, ενώ το Secret Wars αναμένεται περίπου ένα χρόνο αργότερα, στις 7 Μαΐου 2027. Στο SDCC, η Marvel Studios ανακοίνωσε επίσης ότι οι νέοι Fantastic Four, μακροχρόνιοι αντίπαλοι του Doom, θα εμφανιστούν τόσο στο Doomsday όσο και στο Secret Wars.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More