Sunday, October 27, 2024
Home » Ο Tom Holland αποκαλύπτει! Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το Spider-Man 4;

Ο Tom Holland αποκαλύπτει! Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το Spider-Man 4;

0 comments

Ο Tom Holland, βετεράνος του Marvel Cinematic Universe (MCU), μοιράστηκε μια συναρπαστική ενημέρωση σχετικά με την έναρξη των γυρισμάτων για το Spider-Man 4. Από τον Δεκέμβριο του 2024, θα έχουν περάσει ακριβώς τρία χρόνια από το τέλος του Spider-Man: No Way Home, όπου ο Peter Parker έμεινε μόνος του στο MCU. Ωστόσο, ο χρόνος του Holland με το MCU δεν έχει τελειώσει, καθώς το Spider-Man 4 πλησιάζει στην πραγματοποίηση. Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, ο Holland αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2025, με τα πάντα να είναι σχεδόν έτοιμα.

Ο Destin Daniel Cretton έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του Spider-Man 4, και στους επόμενους μήνες θα γίνουν σημαντικές διαδικασίες, όπως οι διαπραγματεύσεις με τους ηθοποιούς που ενδέχεται να επιστρέψουν. Ο Holland και η Zendaya είναι επιβεβαιωμένοι για τις επαναλήψεις των ρόλων τους, ενώ μένει να φανεί ποιοι άλλοι γνώριμοι χαρακτήρες θα εμφανιστούν.

Tom Holland

Παράλληλα, θα ξεκινήσει και η διαδικασία επιλογής νέων χαρακτήρων, όπως του νέου βασικού κακού και άλλων υποστηρικτικών ρόλων από τα κόμικς του Spider-Man. Οι επόμενοι μήνες πιθανώς θα αποκαλύψουν και την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στους κινηματογράφους, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Οι δηλώσεις του Holland αυξάνουν τον ενθουσιασμό για το Spider-Man 4, με πολλούς να περιμένουν πώς θα εξελιχθεί αυτή η νέα ταινία και το σημαντικό γεγονός που έχει προαναγγελθεί από τον πρόεδρο της Sony Motion Pictures, Tom Rothman.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι από εμάς μπερδεύουμε τις λαϊκές δοξασίες με την πραγματικότητα. Κάποιες κοινές παρανοήσεις χάνονται στα βάθη του χρόνου, με αποτέλεσμα να εκλαμβάνονται ως κάτι αληθινό. Αν δεν καταλαβαίνετε τι ακριβώς εννοούμε, δείτε μερικά παραδείγματα

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More