Friday, October 4, 2024
Home » Ντεμπούτο τον Οκτώβριο για τα Xiaomi 15 και Honor Magic 7

Ντεμπούτο τον Οκτώβριο για τα Xiaomi 15 και Honor Magic 7

0 comments

Ο Οκτώβριος είναι, όπως είθισται, ένας μήνας γεμάτος σημαντικές ανακοινώσεις για την κατηγορία των smartphones. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι “ναυαρχίδες” vivo X200 θα ανακοινωθούν στις 14 Οκτωβρίου και τώρα μάθαμε ότι δύο μεγάλοι “παίκτες” θα κυκλοφορήσουν τις δικές τους ναυαρχίδες μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ένας αξιόπιστος leakster με σταθερό ιστορικό αποκάλυψε ότι τα μοντέλα Xiaomi 15 θα κυκλοφορήσουν στις 20 Οκτωβρίου και η σειρά Honor Magic 7 πρόκειται να φτάσει μερικές ημέρες αργότερα, στις 30 Οκτωβρίου.

Όλες οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό – όλα αναμένεται να έχουν chipset Snapdragon 8 Gen 4 ή Dimensity 9400. Η Qualcomm και η Mediatek θα παρουσιάσουν τα κορυφαία SoC τους τις επόμενες ημέρες και οι κατασκευαστές τηλεφώνων θα ακολουθήσουν γρήγορα με τις ανακοινώσεις τους.

Honor

Οι κατασκευαστές στην Κίνα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, προκειμένου να λανσάρουν τα τηλέφωνά τους τον Οκτώβριο, καθώς προετοιμάζονται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ αγορών στη χώρα: την Ημέρα των Singles που είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Εκτός από το προφανές update στο τσιπ, αναμένουμε από τη vivo να φέρει ένα νέο X200 Pro mini στη σειρά, ενώ η Xiaomi αναμένεται να βάλει μια κάμερα τηλεφακού περισκοπίου 200 MP στο 15 Ultra. Τέλος, τον Νοέμβριο η Oppo ετοιμάζεται να ανακοινώσει τρεις ναυαρχίδες για πρώτη φορά στην ιστορία των τηλεφώνων Find X – βανίλια, Pro και Ultra.

Διαβάστε επίσης: iPhone SE 4: Τι αναμένουμε από το επόμενο οικονομικό smartphone της Apple

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise