Friday, October 4, 2024
Home » Νέο extended gameplay trailer για το Hell is Us

Νέο extended gameplay trailer για το Hell is Us

0 comments

Η NACON και το στούντιο Rogue Factor παρουσίασαν ένα εκτενές 15λεπτο gameplay trailer για το επερχόμενο παιχνίδι Hell is Us. Στην παρουσίαση συμμετείχε ο Δημιουργικός Διευθυντής του Rogue Factor, Jonathan Jacques-Belletête, ο οποίος παρουσίασε νέα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, από την πλοκή μέχρι τον σχεδιασμό και το σύστημα μάχης. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια φανταστική χώρα, την Hadea, που έχει πληγεί από εμφύλιο πόλεμο. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Remi, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από χρόνια στο εξωτερικό, αναζητώντας απαντήσεις για το παρελθόν του.

Αν και το Hell is Us έχει οπτικά στοιχεία που παραπέμπουν σε παιχνίδια Soulslike, η μάχη του δεν εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Το παιχνίδι προσφέρει έναν “καλά μελετημένο βαθμό δυσκολίας χωρίς υπερβολική τιμωρία”. Οι παίκτες θα πρέπει να μάθουν να κυριαρχούν σε διάφορες κινήσεις και να προσαρμόζονται στις επιθέσεις των εχθρών, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία όπλων και δεξιοτήτων, καθώς και τη βοήθεια του KAPI, ενός drone που θα αποδειχθεί αναγκαίο κατά τις μάχες.

Ο σχεδιασμός του παιχνιδιού είναι βασισμένος στην έννοια του “player-plattering”, ενθαρρύνοντας την εξερεύνηση, χωρίς να υπάρχουν παραδοσιακά σημεία βοήθειας. Το Hell is Us αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam και Epic Games Store.

Δείτε, στη συνέχεια, το trailer:

Διαβάστε επίσης: Με ριζικές αλλαγές το Lords of the Fallen 2 – Πότε θα κυκλοφορήσει

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise