Saturday, September 28, 2024
Home » Με M5 chip και Apple Intelligence το Vision Pro του 2025

Με M5 chip και Apple Intelligence το Vision Pro του 2025

0 comments

Η Apple φέρεται πως εργάζεται πάνω σε μιανέα έκδοση του Vision Pro headset, η οποία σύμφωνα με τον αναλυτή, Ming-Chi Kuo, πρόκειται να εισέλθει σε φάση μαζικής παραγωγής το δεύτερο εξάμηνο του 2025. Ο Kuo αναφέρει ότι η πιο σημαντική αλλαγή σε αυτό το νέο μοντέλο θα είναι η ενσωμάτωση τουεπεξεργαστή M5 της Apple, γεγονός που αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το M2 chip που βρίσκεται στο τρέχον Vision Pro. Η αναβάθμιση του επεξεργαστή αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την υπολογιστική ισχύ της συσκευής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες του Apple Intelligence.

Παρά τις αναβαθμισμένες εσωτερικές δυνατότητες, ο Kuo επισημαίνει ότι οι λοιπές προδιαγραφές του hardware και ο συνολικός σχεδιασμός του Vision Pro θα παραμείνουν σχεδόν αμετάβλητα. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει την Apple να διαχειριστεί το κόστος παραγωγής, αν και η τιμή αναμένεται να παραμείνει κοντά στην τρέχουσα αρχική τιμή των $3.499 του πρώτου μοντέλου.

Vision Pro

Ο Kuo τόνισε ότι αν αυτή η νέα έκδοση καταφέρει να βγει στην αγορά με πιο πειστικά σενάρια χρήσης, θα μπορούσε το spatial computing της Apple να γνωρίσει ευρεία αποδοχή από το κοινό. Επίσης, ο αναλυτής εικάζει την πιθανή ενσωμάτωση προηγμένων μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης, όπως οι δυνατότητες text-to-video, παρόμοιες με αυτές της OpenAI και του Sora, που θα μπορούσαν να βελτιώσουν δραματικά την εμπειρία του Vision Pro.

Ο Mark Gurman από το Bloomberg επίσης αναφέρει ότι η Apple σχεδιάζει να ενσωματώσει τις δυνατότητες του Apple Intelligence στο Vision Pro στο μέλλον. Αν και η συσκευή μπορεί να τρέξει AI λειτουργίες, όπως εργαλεία γραφής, περιλήψεις ειδοποιήσεων και μια αναβαθμισμένη Siri, αυτές οι δυνατότητες δεν αναμένεται να εμφανιστούν το 2024. Αντίθετα, η Apple ενδέχεται να επιφυλάσσει την ενσωμάτωση του Apple Intelligence για την έκδοση visionOS 3, η οποία πιθανόν θα κυκλοφορήσει το 2025.

Διαβάστε επίσης: Φήμη: Στα “σκαριά” tri-fold iPhone από την Apple

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise