Thursday, October 17, 2024
Home » Η Lenovo ανακοινώνει το νέο, ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υβριδικής AI

Η Lenovo ανακοινώνει το νέο, ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υβριδικής AI

0 comments

Σήμερα, στο Tech World, την ετήσια παγκόσμια εκδήλωση καινοτομίας της εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στο Bellevue της Ουάσιγκτον, η Lenovo, ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία, παρουσίασε την επόμενη φάση του οράματός της για το Smarter AI for All. Η εταιρεία παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων, υπηρεσιών και συσκευών τεχνητής νοημοσύνης που προσφέρουν μετασχηματισμό και απτή απόδοση επένδυσης σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα, παρουσίασε νέες τεχνολογίες.

Με βάση τη δυναμική των αποτελεσμάτων του περασμένου έτους, η Lenovo αγκάλιασε περαιτέρω την υβριδική τεχνητή νοημοσύνη ως την επόμενη μέρα στην τεχνητή νοημοσύνη. Πρόκειται για μια απρόσκοπτη, ασφαλή ενοποίηση ιδιωτικών και δημόσιων cloud, με λύσεις σχεδιασμένες τόσο για καταναλωτές, όσο και για επιχειρήσεις. Οι νέες τεχνολογίες που ανακοινώθηκαν περιλαμβάνουν: την κυκλοφορία του Hybrid AI Advantage για επιχειρήσεις, τον πιο πρόσφατο φορητό υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης – το ThinkPad X1 2-σε-1 Gen 10 Aura Edition, το Lenovo AI Now και την πλατφόρμα λογισμικού Lenovo Learning Zone, το επόμενης γενιάς Lenovo Neptune liquid cooling που παρέχει υγρή ψύξη για διακομιστές και προσφέρει πιο βιώσιμη τεχνητή νοημοσύνη, και τέλος, proof of concept συσκευές που απελευθερώνουν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για τη βοήθεια του κοινωνικού συνόλου.

Με καλεσμένους κάποιους από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους συνεργατών και πελατών, η Lenovo έδειξε πώς η τεχνητή νοημοσύνη έχει φτάσει στο στάδιο που προσφέρει απτά αποτελέσματα. Ο συνδυασμός τεχνογνωσίας, υποδομής του διαρκώς εξελισσόμενου, διασυνδεδεμένου οικοσυστήματος της Lenovo επαναπροσδιορίζει τις ροές εργασίας, απελευθερώνει τη δημιουργικότητα και μετατρέπει τα μη δομημένα δεδομένα σε χρήσιμες πληροφορίες.

Lenovo

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo, Yuanqing Yang, υποδέχτηκε στην σκηνή του Techworld πολλούς οραματιστές της τεχνητής νοημοσύνης, ανάμεσά τους η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AMD, Δρ. Lisa Su, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intel, Pat Gelsinger, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella και ο ιδρυτής, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NVIDIA, Jensen Huang.

«Το όραμά μας για «Εξυπνότερη Τεχνητή Νοημοσύνη για Όλους» (Smarter AI for All), που είναι πλέον σε μεγάλο βαθμό πραγματικότητα, είναι εδώ για να απελευθερώσει τις πλήρεις δυνατότητες των ανθρώπων», δήλωσε ο Chief Technology Officer της Lenovo, Δρ. Tolga Kurtoglu. «Το βασικό μας στοιχείο διαφοροποίησης είναι η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο τεράστιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε, από on-device AI agents έως πιο αποτελεσματικές αρχιτεκτονικές σε servers. Παράλληλα, η Lenovo λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος, δημιουργώντας συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου με άξονα την κοινή δέσμευση για επιστημονική εξερεύνηση, γεγονός που μας επιτρέπει να οδηγούμε τις εξελίξεις και να καθορίζουμε μαζί το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης».

Υβριδική τεχνητή νοημοσύνη που παρέχει μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI) για τις επιχειρήσεις

Ο Yang, στην κεντρική παρουσίασή του, μαζί με τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της NVIDIA, Jensen Huang, παρουσίασε το Lenovo Hybrid AI Advantage το οποίο προσφέρει σε εταιρείες και οργανισμούς τη δυνατότητα να μετατρέψουν άμεσα την μετάβασή τους στην ΤΝ σε αποτελέσματα. Αποτέλεσμα της διευρυμένης συνεργασίας που ανακοινώθηκε στο περσινό Tech World, το Lenovo Hybrid AI Advantage με την NVIDIA είναι διαθέσιμο, μέσω της συνεργασίας των δύο εταιρειών, στο σύνολο του χαρτοφυλακίου τεχνητής νοημοσύνης της Lenovo και προσφέρει την υπολογιστική δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης όπου και αν βρίσκεστε, με ταχύτητα και ευκολία.

Lenovo

Το πλαίσιο Lenovo Hybrid AI Advantage Framework περιλαμβάνει τo νέo Lenovo AI Library – ένα ολοκληρωμένο πακέτο έτοιμων για ανάπτυξη προτύπων τεχνητής νοημοσύνης – που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εφαρμόζουν λύσεις τεχνητής νοημοσύνης εύκολα και γρήγορα. Το Lenovo AI Library καλύπτει τις ανάγκες πολλαπλών κλάδων, όπως του marketing, των λειτουργιών ΙΤ, της ανάπτυξης προϊόντων και της εξυπηρέτησης πελατών.

Η επόμενη εποχή του Lenovo Neptune Water Cooling είναι εδώ για να προσφέρει την ισχύ που χρειάζεται η τεχνητή νοημοσύνη, σε κάθε κλίμακα

Η Lenovo συνεχίζει την ακλόνητη δέσμευσή της για ασφαλείς και αποτελεσματικές υβριδικές υποδομές σε κάθε σημείο, από το edge στο cloud, και συνεχίζει να θέτει τον πήχη ψηλά στις βιώσιμες λειτουργίες υπολογιστών υψηλής απόδοσης (HPC). Η νέα οικογένεια λύσεων ThinkSystem solutions προσφέρει έως και 100% μείωση θερμότητας, ακόμα και σε servers με αυξημένη αποδοτικότητα, ώστε να προσφέρουν την πλατφόρμα NVIDIA Blackwell και το NVIDIA GB200 σε κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της.

Η έκτη γενιά συστημάτων υγρής ψύξης Neptune είναι τώρα διαθέσιμη στο σύνολο του οικοσυστήματος συνεργατών της εταιρείας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε εταιρείες και οργανισμούς να έχουν την υπολογιστική ισχύ που χρειάζεται για παραγωγικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ενέργειας του data center έως και 40%.

Lenovo

Συσκευές, λύσεις και ιδέες τεχνητής νοημοσύνης που είναι ακόμα πιο εξατομικευμένες, παραγωγικές και ασφαλείς

Η Lenovo είναι αξεπέραστη όσον αφορά στην ποικιλία δυνατοτήτων υβριδικής τεχνητής νοημοσύνης στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της, το οποίο είναι το μεγαλύτερο στην αγορά — και καλύπτει τα πάντα από Windows και Android έως Chrome. Πλέον, με την έλευση της ΤΝ, προσφέρει υπερ-εξατομίκευση, απόλυτη παραγωγικότητα και άνευ προηγουμένου προστασία δεδομένων στην εργασία, την εκπαίδευση και την προσωπική χρήση.

Σήμερα, η Lenovo παρουσίασε την επόμενη γενιά του personal AI: Με την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο χαρτοφυλάκιό της, η Lenovo στοχεύει να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι, εκσυγχρονίζοντας τις διαδικασίες και παρέχοντας απρόσκοπτη συνεργασία και κορυφαία ασφάλεια. Όλες οι ανακοινώσεις στο Tech World 2024 αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της Lenovo για την προώθηση πιο έξυπνης τεχνολογίας που έχει ουσιαστικό αντίκτυπο και βελτιώνει τις εμπειρίες των χρηστών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η Lenovo παρουσίασε: το Lenovo AI Now, έναν local AI agent που μετατρέπει τους υπολογιστές σε εξατομικευμένους βοηθούς, το νέο AI laptop ThinkPad X1 2-in-1 Gen 10 Aura Edition που ενσωματώνει λειτουργίες που βασίζονται σε AI για υβριδική εργασία και, τέλος, το Lenovo Learning Zone, μια πλατφόρμα προσωποποιημένης εκπαίδευσης με τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, η Lenovo παρουσίασε νέα, συναρπαστικά proof of concept όπως το Lenovo AI Buddy, έναν interactive βοηθό, καθώς και προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, όπως το Workstation AI Solutions και ThinkShield AI PC security, επιδεικνύοντας την ηγετική της θέση σε λύσεις τεχνητής νοημοσύνης αιχμής.

Lenovo

Η Motorola ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων εμπειριών moto ai σε δοκιμές beta, αυξάνοντας και απλοποιώντας κάθε αλληλεπίδραση smartphone, με on demand περιλήψεις προσωπικών επικοινωνιών, αυτόματη αναγνώριση επικοινωνιών που χρειάζονται την προσοχή σας και πληροφορίες που δημιουργούνται από AI από το δικό σας περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες που έχετε τραβήξει.

Human-centric development and groundbreaking AI for Good

Lenovo unveiled new technologies and proof of concepts dedicated to empowering people, preserving cultural heritage, and improving lives.
“We innovate without compromising our values and commitment to serving our diverse communities,” said Doug Fisher, Lenovo’s Chief Security and AI Officer. “We combine security and AI at every moment, and we evaluate all of Lenovo’s AI initiatives to ensure we’re accelerating into a future that prioritizes privacy, transparency, and responsibility.”

Ανθρωποκεντρική ανάπτυξη και πρωτοποριακό AI που είναι κατασκευασμένο με στόχο το καλό της ανθρωπότητας

Η Lenovo παρουσίασε νέες τεχνολογίες και proof-of-concept που κατασκευάστηκαν με στόχο την ενδυνάμωση των ανθρώπων, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη βελτίωση της ζωής.

«Καινοτομούμε χωρίς να διακυβεύουμε τις αξίες μας και τη δέσμευσή μας για την εξυπηρέτηση του συνόλου των διαφορετικών κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε ο Doug Fisher, Chief Security & AI Officer της Lenovo. «Συνδυάζουμε την ασφάλεια και την τεχνητή νοημοσύνη και αξιολογούμε διαρκώς όλες τις νέες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης της Lenovo για να διασφαλίσουμε ότι στοχεύουμε προς ένα μέλλον που δίνει προτεραιότητα στο απόρρητο, τη διαφάνεια και την ευθύνη».

Η Lenovo παρουσίασε το Alzheimer’s Intelligence, τον πρώτο avatar σύντροφο για άτομα που ζουν με Αλτσχάιμερ και άνοια, που χρησιμοποιεί δεδομένα από πραγματικές εμπειρίες για να παρέχει ουσιαστική υποστήριξη σε άτομα που αντιμετωπίζουν τις δύσκολες αυτές ασθένειες. Το Alzheimer’s Intelligence προήλθε από την πρωτοβουλία Work For Humankind της Lenovo που δείχνει πώς η εξυπνότερη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της υπεύθυνης τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους για ένα καλύτερο αύριο.

Το καλωσόρισμα στη σκήνη του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της Lenovo, Yuanqing Yang έγινε μέσω μιας νέας λύσης επικοινωνίας με Τεχνητή Νοημοσύνη που έχει δημιουργηθεί για άτομα με ALS, που συνδυάζει AI avatars, τεχνολογία παρακολούθησης ματιών και προγνωστικά LLM.

Η Lenovo και το InCor, το μεγαλύτερο νοσοκομείο καρδιακών νοσημάτων στη Λατινική Αμερική, ανακοίνωσαν μια πλατφόρμα ανίχνευσης καρδιακής αρρυθμίας, η οποία φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη σε μια μικρή, φορητή IoT συσκευή, για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More