Friday, October 18, 2024
Home » Η Cyta φέρνει την Κύπρο στην εποχή του 50Gbit/s

Η Cyta φέρνει την Κύπρο στην εποχή του 50Gbit/s

0 comments

Μια νέα Ευρωπαϊκή Τεχνολογική Πρωτιά κατακτά η Cyta, εισάγοντας πρώτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση την τεχνολογία 50G-PON, η οποία επιτρέπει την παροχή συμμετρικών ταχυτήτων που φτάνουν τα 50Gbit/s μέσω του δικτύου Fiber, προσφέρoντας στους πελάτες της ακόμα πιο προηγμένη εμπειρία δικτύου. Πρώτος χρήστης της νέας αυτής τεχνολογίας στη χώρα μας, έχει το προνόμιο… να είναι το Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας.

Με την τεχνολογία 50G-PON, η Cyta θέτει αναμφισβήτητα νέα πρότυπα για τις δυνατότητες των δικτύων υψηλής ταχύτητας στην αγορά, προσφέροντας ανώτερη ταχύτητα απόκρισης και αξιοπιστία. Αυτές οι εξελιγμένες δυνατότητες αυξάνουν τη χωρητικότητα των δικτύων, ώστε να υποστηρίζουν απαιτητικές εφαρμογές εταιρικών υπηρεσιών επικοινωνίας, αλλά και ιδιωτικές εφαρμογές όπως 8K video streaming, cloud gaming και IoT, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν την πιο προηγμένη εμπειρία δικτύου και να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής.

Ένα από τα βασικά αλλά εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό του 50G PON είναι η δυνατότητα υποστήριξης ταχυτήτων με συμμετρικό εύρος ζώνης. Αυτό με άπλα λόγια σημαίνει πως, τόσο οι ταχύτητες λήψης όσο και οι ταχύτητες αποστολής είναι πανομοιότυπες στα 50 Gbps.

Το συμμετρικό αυτό εύρος ζώνης είναι ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και προς τις δύο κατευθύνσεις, όπως τηλεδιάσκεψη, διαδικτυακά παιχνίδια και αποθήκευση στο cloud. Επιπλέον, το 50G PON προσφέρει χαμηλότερη καθυστέρηση και υψηλότερη αξιοπιστία, εξασφαλίζοντας ομαλή και ανταποκρινόμενη συνδεσιμότητα για εφαρμογές κρίσιμης σημασίας.

Πέραν των πιο πάνω, η Cyta ηγείται παράλληλα της υιοθέτησης του Fiber to the Home σε κάθε κοινότητα της χώρας, φέρνοντας την Κύπρο στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής εξέλιξης στην Ευρώπη. Μάλιστα, μέχρι το 2025, θα έχει ολοκληρώσει την πλήρη κάλυψη της επικράτειας με οπτικές ίνες, καθιστώντας την Κύπρο μία από τις πιο συνδεδεμένες ψηφιακά χώρες στον κόσμο.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More