Thursday, October 17, 2024
Home » Επιστρέφει δριμύτερο το iPad Mini

Επιστρέφει δριμύτερο το iPad Mini

0 comments

Η Apple παρουσίασε το νέοiPad mini 7ης γενιάς, το οποίο διατηρεί τον μικρό του σχεδιασμό με οθόνη 8,3 ιντσών Liquid Retina, αλλά φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό. Το νέο iPad mini ενσωματώνει το ισχυρό A17 Pro chip, το ίδιο που βρίσκεται στα iPhone 15 Pro και Pro Max, προσφέροντας καλύτερη απόδοση σε CPU και GPU, καθώς και μεγαλύτερη δυνατότητα AI επεξεργασίας χάρη στο αναβαθμισμένο NPU. Παρότι δεν είναι τόσο ισχυρό όσο τα iPad Air ή τα iPad Pro με M4, είναι πιο ισχυρό από την προηγούμενη γενιά, με υποστήριξη για το Apple Pencil Pro και τη λειτουργία Hover.

iPad mini

Το νέο iPad mini διαθέτει υποστήριξη για WiFi 6E και Bluetooth 5.3, προσφέροντας γρηγορότερες συνδέσεις, ενώ οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έχουν αυξηθεί στα 10 GB/s σε σχέση με τα 5 GB/s του προηγούμενου μοντέλου. Τρέχει τοiPadOS 18 και υποστηρίζει νέες λειτουργίες, όπως τα Math Notes και τις μεταγραφές στις ηχογραφήσεις. Η κάμερα παραμένει στα 12 MP, ενώ οι χρωματικές επιλογές περιλαμβάνουν γκρι, starlight, μπλε και μωβ.

Όσον αφορά τιςδυνατότητες AI, το νέο iPad mini υποστηρίζει εργαλεία για την επεξεργασία κειμένου, όπως το Writing Tools για περίληψη και επανεγγραφή, καθώς και το Clean Up για την αφαίρεση ανεπιθύμητων στοιχείων από φωτογραφίες. Επίσης, ηSiri έχει ανανεωθεί με καλύτερη κατανόηση των ερωτήσεων. Πιο προηγμένες δυνατότητες AI, όπως η δημιουργία εικόνων και η ενσωμάτωση του ChatGPT, αναμένονται σε μελλοντικές ενημερώσεις.

Το iPad mini ξεκινά από τα 500 δολάρια για 128 GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχουν επιλογές για 256 GB στα 600 δολάρια και 512 GB στα 800 δολάρια. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και οι παραδόσεις θα γίνουν στις 23 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης: Action Button στο iPhone SE 4 της Apple; Μάλλον, χλωμό…

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More