Saturday, October 19, 2024
Home » Διπλάσια έσοδα για το Netflix – 5 εκατ. νέοι συνδρομητές

Διπλάσια έσοδα για το Netflix – 5 εκατ. νέοι συνδρομητές

0 comments

Το Netflix αναμένει να διπλασιάσει τα κέρδη του αυτό το τρίμηνο, αφού η μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming στον κόσμο πρόσθεσε πάνω από5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το καλοκαίρι. Αφού επέβαλε περιορισμούς στην κοινή χρήση κωδικών, εισήγαγε διαφημίσεις και επένδυσε δισεκατομμύρια σε live TV, η εταιρεία δήλωσε ότι έχει επιτύχει τους στόχους της για ενίσχυση της επιχείρησής της.

Προγράμματα όπως το The Perfect Couple και το Emily in Paris προσέλκυσαν θεατές, ενώ το Netflix ελπίζει ότι η νέα σεζόν του Squid Game θα ενισχύσει περαιτέρω το κοινό της καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους. Η βάση των συνδρομητών αυξήθηκε κατά 5,1 εκατομμύρια, φτάνοντας τα 282,7 εκατομμύρια χρηστών με συνδρομή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 15%, φτάνοντας τα9,83 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 41% στα 2,36 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, η αύξηση των συνδρομητών παρουσίασε σημαντική επιβράδυνση σε σύγκριση με προηγούμενα τρίμηνα.

Netflix

Η εταιρεία προβλέπει καθαρά κέρδη 1,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το επόμενο τρίμηνο, διπλάσια σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους. Οι μετοχές του Netflix αυξήθηκαν κατά 4,5% μετά το κλείσιμο των συναλλαγών. Σε επιστολή προς τους μετόχους, η εταιρεία τόνισε ότι παραμένει επικεντρωμένη στη βελτίωση κάθε πτυχής της υπηρεσίας της και στη διατήρηση της ανάπτυξης εσόδων και κερδών.

Πέρα από την αύξηση της βάσης των συνδρομητών, το Netflix επενδύει σε ζωντανές μεταδόσεις, όπως η δεκαετής συμφωνία με την WWE και τα δικαιώματα για δύο αγώνες NFL την ημέρα των Χριστουγέννων. Σχεδιάζει επίσης να μεταδώσει έναν αγώνα μεταξύ του YouTuber Jake Paul και του πυγμάχου Mike Tyson, καθώς και μια νέα ζωντανή εβδομαδιαία εκπομπή με τον κωμικό John Mulaney το 2024.

Η εταιρεία επιδιώκει να διατηρήσει την αφοσίωση των υπαρχόντων συνδρομητών, με μέση καθημερινή χρήση δύο ωρών ανά πληρωμένη συνδρομή.

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More