Thursday, October 3, 2024
Home » Δε θέλεις να πληρώνεις συνδρομή; Έφτασε το Microsoft Office 2024

Δε θέλεις να πληρώνεις συνδρομή; Έφτασε το Microsoft Office 2024

0 comments

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Office 2024, μιας νέας έκδοσης της σουίτας παραγωγικότητας γιαMac και PC, που προσφέρει εναλλακτική επιλογή για όσους προτιμούν την εφάπαξ αγορά αντί της συνδρομητικής υπηρεσίας Microsoft 365. Το Office 2024 περιλαμβάνει ενημερωμένες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Outlook, οι οποίες δεν θα λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις χαρακτηριστικών όπως το Microsoft 365.

Για τους χρήστες Mac, η Microsoft αναφέρει σημαντικές βελτιώσεις. Το Excel προσφέρει ταχύτερη απόδοση, ειδικά όταν εργάζεστε με πολλά ανοιχτά βιβλία εργασίας, ενώ το Outlook εισάγει προσαρμόσιμες χειρονομίες swipe που βελτιώνουν τη διαχείριση email και λειτουργούν με Magic Trackpad και Magic Mouse. ΤοPowerPoint αποκτά νέα χαρακτηριστικά, όπως το “cameo” για ενσωμάτωση ζωντανής κάμερας στις διαφάνειες και το “recording studio” για εγγραφή αφήγησης, animations και μεταβάσεων. Επίσης, το Word και το PowerPoint υποστηρίζουν πλέον την προσθήκη αντιδράσεων σε σχόλια σε έγγραφα συνεργασίας.

Microsoft Office 2024

Η εμπειρία γραφής στο OneNote έχει βελτιωθεί, προσφέροντας νέα λειτουργία πλήρους οθόνης για στυλό, ενώ το Office 2024 υποστηρίζει την έκδοση 1.4 του OpenDocument Format (ODF) στα Word, Excel και PowerPoint. Το Office 2024 είναι συμβατό με macOS Ventura, Sonoma και Sequoia και απαιτεί λογαριασμό Microsoft και σύνδεση στο διαδίκτυο για εγκατάσταση και ενεργοποίηση.

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Office Home 2024 στα $149.99 περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint και OneNote, ενώ το Office Home & Business 2024 στα $249.99 προσθέτει το Outlook και εμπορικά δικαιώματα χρήσης. Αν και η Microsoft προωθεί το Microsoft 365 ως την καλύτερη επιλογή για συνεχείς ενημερώσεις, το Office 2024 προσφέρει μια παραδοσιακή επιλογή για χρήστες Mac που προτιμούν τη μη συνδρομητική αδειοδότηση.

Διαβάστε επίσης: Windows 11 2024: Διαθέσιμο το update με τα νέα Copilot+ AI features

digitallife.com.cy

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise