Wednesday, October 23, 2024
Home » Γυναίκα «σφηνώθηκε» ανάποδα 7 ώρες ανάμεσα σε βράχους για να πιάσει ένα iPhone

Γυναίκα «σφηνώθηκε» ανάποδα 7 ώρες ανάμεσα σε βράχους για να πιάσει ένα iPhone

0 comments

Έχουμε κατά καιρούς παρακολουθήσει αρκετά παράλογα περιστατικά με «φόντο» έναiPhone ή κάποια άλλη συσκευή της Apple. Άνθρωποι έχουν εμπλακεί σε ατυχήματα ή έχασαν ακόμη και τη ζωή τους, προκειμένου να πιάσουν μια συσκευή που τους έφυγε από τα χέρια ή για να βγάλουν απλώς μια φωτογραφία σε σημεία που δεν ήταν ασφαλείς.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έγινε γνωστό ένα ακόμη περιστατικό. Η Matilda Campbell, μια 23χρονη γυναίκα από την Αυστραλία, παγιδεύτηκε σε μια στενή σχισμή ανάμεσα σε δύο μεγάλους βράχους στην περιοχή Hunter Valley της Νέας Νότιας Ουαλίας, όπου έπεσε προσπαθώντας να ανακτήσει το iPhone που έχασε. Η Campbell βρισκόταν εκεί για να τραβήξει φωτογραφίες όταν έχασε τον έλεγχο του τηλεφώνου της. Στην προσπάθειά της να το πιάσει, γλίστρησε και έπεσε στα τρία μέτρα, καταλήγοντας να κρέμεται ανάποδα από τα πόδια ανάμεσα στους βράχους.

Η διάσωσή της ήταν δύσκολη και πολύπλοκη. Οι διασώστες χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να την προσεγγίσουν και αρκετές ακόμη ώρες για να την απελευθερώσουν. Ο διασώστης Peter Watts της NSW Ambulance δήλωσε ότι ήταν μια πρωτόγνωρη και απαιτητική διάσωση, ενώ εξήρε την ψυχραιμία της Campbell παρά την δυσκολία της κατάστασης. Οι διασώστες χρειάστηκαν να αφαιρέσουν επτά βράχους που ζύγιζαν από 80 έως 500 κιλά, ενώ κατασκεύασαν και ξύλινο πλαίσιο για να αποτρέψουν την πτώση επιπλέον βράχων. Συνολικά, η Campbell παρέμεινε παγιδευμένη για περίπου επτά ώρες και υπέστη μερικές εκδορές, μώλωπες και ένα κάταγμα σπονδύλου. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ανακτήσει το iPhone της.

Οι χρήστες που ρισκάρουν τη ζωή τους για να πιάσουν ένα κινητό τηλέφωνο που έπεσε συχνά αγνοούν τις σοβαρές συνέπειες αυτής της πράξης. Σε μια εποχή όπου τα κινητά έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, πολλοί αισθάνονται έντονο άγχος όταν χάνουν τη συσκευή τους, ακόμη και σε επικίνδυνες συνθήκες. Αυτή η αντίδραση μπορεί να τους οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις, όπως η προσπάθεια να ανακτήσουν το τηλέφωνο από δυσπρόσιτα ή επικίνδυνα μέρη, χωρίς να υπολογίζουν τον κίνδυνο για τη δική τους ασφάλεια. Η πράξη αυτή μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες, καθώς ακόμη και μια φαινομενικά απλή πτώση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρούς τραυματισμούς ή εγκλωβισμό, όπως έχει καταγραφεί σε αρκετές περιπτώσεις. Η προτεραιότητα, ωστόσο, θα πρέπει πάντα να είναι η προσωπική ασφάλεια, και όχι η διάσωση ενός αντικειμένου που, αν και πολύτιμο, μπορεί να αντικατασταθεί.

Διαβάστε επίσης: Νεκρός 26χρονος influencer – Έπεσε από την ψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας Castilla-La Mancha για να τραβήξει video

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More