Monday, October 7, 2024
Home » Γνωστός YouTuber “διέλυσε” McLaren $200.000 σε live streaming

Γνωστός YouTuber “διέλυσε” McLaren $200.000 σε live streaming

0 comments

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε livestream, όταν ο 20χρονος YouTuber Jack Doherty τράκαρε μια McLaren 570S αξίας 200.000 δολαρίων ενώ μετέδιδε ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Kick, το περασμένο Σάββατο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε αυτοκινητόδρομο του Μαϊάμι την ώρα που έβρεχε. Ο Doherty κάποια στιγμή κοίταξε το κινητό του και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε μεταλλικό φράχτη. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που αργότερα δημοσιεύτηκε στο X (πρώην Twitter), δείχνοντας το αυτοκίνητο μετά το ατύχημα, με τον Doherty να ζητά βοήθεια και να συνεχίζει να κινηματογραφεί. Ο φίλος του, Michael, που ήταν στο αυτοκίνητο, φαίνεται με αίμα στο πρόσωπο, ενώ σε άλλο βίντεο φαίνονται οι δύο τους στο νοσοκομείο, καθώς ένας γιατρός κάνει ράμματα στον Michael.

Περίπου 185.000 άτομα παρακολουθούσαν τη ζωντανή μετάδοση τη στιγμή του ατυχήματος. Μετά το συμβάν, το προφίλ του Doherty στο Kick διαγράφηκε, καθώς η πλατφόρμα απαγορεύει επικίνδυνες συμπεριφορές και δήλωσε ότι “δεν ανέχεται παράνομες πράξεις”. Ο Doherty δέχτηκε σφοδρή κριτική στα κοινωνικά δίκτυα για τη στάση του, καθώς πολλοί άλλοι δημιουργοί τον κατηγόρησαν ότι νοιάστηκε περισσότερο για τη McLaren και το υλικό παρά για την ασφάλεια του φίλου του. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι προωθεί επικίνδυνες συμπεριφορές για να κερδίσει φήμη. Ο Doherty έχει δεχτεί κριτική και στο παρελθόν για παρόμοιες ενέργειες στα βίντεό του.

Ο Jack Doherty είναι ένας Αμερικανός YouTuber και δημιουργός περιεχομένου που έγινε γνωστός για τις προκλητικές φάρσες, τα επικίνδυνα κόλπα και τα βίντεο προκλήσεων που δημοσιεύει στο κανάλι του στο YouTube. Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube το 2016, όταν ήταν μόλις 13 ετών, και γρήγορα κέρδισε δημοτικότητα για τις τολμηρές του πράξεις σε δημόσιους χώρους, όπως τα “flip challenges” (εντυπωσιακά άλματα και περιστροφές) και διάφορες φάρσες που συχνά περιλάμβαναν αλληλεπίδραση με ξένους και προσωπικό ασφαλείας σε καταστήματα.

Διαβάστε επίσης: Chroming: Τι πρέπει να ξέρεις για το επικίνδυνο TikTok trend που “παίζει” με τη ζωή των παιδιών σου

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More