Monday, October 28, 2024
Home » Έρχεται sequel για το Alien: Romulus – Όλα όσα γνωρίζουμε

Έρχεται sequel για το Alien: Romulus – Όλα όσα γνωρίζουμε

0 comments

Η νέα ταινία Alien: Romulus, σκηνοθετημένη από τον Φέντε Άλβαρεζ, αποτέλεσε μια ακόμη επιτυχία για το franchise, ακολουθώντας μια ομάδα νεαρών που αντιμετωπίζει έναν Xenomorph σε ένα εγκαταλελειμμένο διαστημικό σταθμό. Στην ταινία συμμετείχαν οι Κέιλι Σπένι ως Ρέιν, Ντέιβιντ Τζόνσον ως Άντι, και Ισαβέλα Μερσέντ ως Κέι, με τους Άρτσι Ρενό, Έιλιν Γου και Σπάικ Φερν να συμπληρώνουν το καστ. Μετά την επιτυχία της, η οποία απέφερε πάνω από 350,7 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, η 20th Century Studios, δια στόματος του Στιβ Άσμπελ, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει sequel, αν και η διαδικασία βρίσκεται ακόμα στα πρώτα στάδια.

Alien: Romulus

Η συνέχεια θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες Ρέιν και Άντι, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό και έκαναν αίσθηση στην πρώτη ταινία. Όπως δήλωσε ο Άσμπελ, η ιδέα της πλοκής για το sequel βρίσκεται υπό επεξεργασία, χωρίς όμως ο Άλβαρεζ να έχει υπογράψει ακόμη επίσημα. Η επόμενη ταινία θα περιλαμβάνει και πάλι έντονα στοιχεία τρόμου και ανατριχιαστικά σκηνικά με εξωγήινες απειλές, διατηρώντας το ύφος του Alien. Η πρώτη ταινία τελείωσε με τη Ρέιν και τον Άντι σε κρυογονικό ύπνο, καθώς κατευθύνονται προς τον πλανήτη Υβάγα, που θεωρούν ασφαλές καταφύγιο. Ωστόσο, ο Άλβαρεζ είχε δηλώσει τον Αύγουστο ότι ο Υβάγα μπορεί να αποδειχθεί “τρομερός τόπος”, κάτι που ίσως αποτελέσει σημείο εκκίνησης για τη συνέχεια.

Αν και το χρονοδιάγραμμα για τη νέα ταινία Alien: Romulus δεν έχει καθοριστεί, οι δηλώσεις τόσο του Άσμπελ όσο και του Άλβαρεζ δείχνουν ότι θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση, καθώς θέλουν να σιγουρευτούν για την επιθυμία του κοινού για συνέχεια. Ο Άλβαρεζ έχει δηλώσει πως για να πετύχει μια συνέχεια, πρέπει να γίνει με χρονική απόσταση, ώστε να είναι έντονη η ζήτηση από το κοινό. Συνεπώς, είναι πιθανό τα γυρίσματα να ξεκινήσουν το 2026 και η ταινίανα κυκλοφορήσει το 2027.

Διαβάστε επίσης: Το Alien: Romulus σε VHS; Κι όμως… γίνεται!

digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More