Friday, October 11, 2024
Home » Όρθιο το Βέλγιο στην Ιταλία – Περίπατος για τη Γαλλία

Όρθιο το Βέλγιο στην Ιταλία – Περίπατος για τη Γαλλία

0 comments

Τι και αν ήταν χωρίς Ντε Μπρόινε και Λουκάκου, το Βέλγιο ήταν καταπληκτικό στη Ρώμη, επέστρεψε από το 2-0 κόντρα στην πρωτοπόρο του Β’ Ομίλου του League A’, Ιταλία, για την 3η αγωνιστική του Nations League, εκμεταλλευόμενη την αποβολή του Πελεγκρίνι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γαλλία πέρασε δια περιπάτου από το Ισραήλ, παρότι ισοφαρίστηκε προσωρινά και πλησίασε την Ιταλία στον έναν βαθμό.

Οι Ιταλοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς άνοιξαν το σκορ με τον Καμπιάσο μόλις στο 1ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο στάδιο της αναμέτρησης και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο 24’, αυτήν τη φορά με τον Ρετέγκι.

Ωστόσο, μια απερισκεψία του Πελεγκρίνι άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες και τους Βέλγους με την ελπίδα ότι κάτι μπορούν να διεκδικήσουν. Όπερ και έκαναν, καθώς μόλις 2 λεπτά μετά την αποβολή του Πελεγκρίνι, στο 42΄, ο Ντε Κάιπερ μείωσε σε 2-1.

Από εκεί και πέρα το ματς ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 61’ με τον Τροσάρντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή στο τέλος, αλλά δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες του.

Η Γαλλία, στον αντίποδα, πέτυχε μια πολύ εύκολη νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στο Ισραήλ και πλησίασε την Ιταλία στον έναν βαθμό. Το σκορ άνοιξε στο 6′ ο Καμαβινγκά, με τον Γκάντελμαν να ισοφαρίζει στο 24′. Γκολ που ξύπνησε τους «τρικολόρ, οι οποίοι έκτοτε κυριάρχησαν. Στο 27′ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ενκουνκού και δεν άφησαν το Ισραήλ να κάνει άλλο σουτ στον αγώνα! Το σκορ διεύρυνε στο 87′ ο Γκεντουζί, με τον Μπαρκολά στο 89′ να διαμορφώνει το 4-1.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More