Sunday, October 6, 2024
Home » Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ μετά τις τρεις σερί ήττες

Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ μετά τις τρεις σερί ήττες

0 comments

Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεχάσει, και γιατί όχι να δώσει απαντήσεις, αποτελεί για τον ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι στην έδρα του Λεβαδειακού στην 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Δεν είναι συνηθισμένο γεγονός τα τελευταία χρόνια ο «Δικέφαλος του Βορρά» να χάνει τρία σερί ματς και η διοίκηση επέλεξε να τιμωρήσει με πρόστιμο τους παίκτες για τις ήττες από Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα.

Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται πως αντιμετωπίζουν μία δύσκολη περίοδο και, παρότι δημιουργούν ευκαιρίες σε κάθε ματς, δεν μπορούν να σκοράρουν.

Αυτό είναι ένα θέμα που ψάχνει να βρει λύση και ο Λουτσέσκου, ο οποίος αντιλαμβάνεται την πίεση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές και φυσικά τον ίδιο για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματά, απέναντι στο Λεβαδειακό, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στο αυριανό ματς δεν υπολογίζεται ο Μπάμπα, συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα που θα γίνει στη Βοιωτία.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή επιστρέφει ο Ομάρ Κόλεϊ. Ο έμπειρος στόπερ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για το ματς αυτό.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More