Monday, October 14, 2024
Home » Χρυσό τρίποντο στο φινάλε για τη Μάλτα – Χωρίς σκορ έμειναν Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ

Χρυσό τρίποντο στο φινάλε για τη Μάλτα – Χωρίς σκορ έμειναν Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ

0 comments

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας του Nations League (13/10), με τη Μάλτα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο φινάλε απέναντι στη Μολδαβία για το 1-0, ενώ Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ δεν ξεκόλλησαν ποτέ από το 0-0.

Για τον 2ο όμιλο η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάλτα και Μολδαβία έδειχνε πως θα έληγε ισόπαλη. Όμως λίγο πριν την ολοκλήρωση του 90λέπτου βρήκε το νικητήριο γκολ από την άσπρη βούλα με τον Τέουμα να σκοράρει το 1-0 στο 87ο λεπτό. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του στις καθυστερήσεις και πάλι από τα 11 βήματα, όμως η εκτέλεση του ήταν κακή και πέρασε απευθείας άουτ.

Την ίδια ώρα Λιχτενστάιν και Γιβραλτάρ αναμετρήθηκαν για τον 1ο όμιλο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Με τον βαθμό που πήρε το Γιβραλτάρ βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, έστω και προσωρινά φτάνοντας τους πέντε βαθμούς, αν και το Σαν Μαρίνο που έχει τρεις με παιχνίδι λιγότερο και με μία νίκη θα μπορεί να κάνει δική του την κορυφή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More