Friday, September 20, 2024
Home » Φιλική πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε 3-0 από τη Μονακό και έπεσε γιούχα

Φιλική πανωλεθρία για Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε 3-0 από τη Μονακό και έπεσε γιούχα

0 comments

Το σχεδίασε για γιορτή, αλλά εξελίχθηκε σε… πανωλεθρία το φιλικό με τη Μονακό για την Μπαρτσελόνα! Παρότι πριν τη σέντρα στο «Μονζουίκ» παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε ο Ντάνι Όλμο, οι «μπλαουγκράνα» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0, προβληματίζοντας πέντε ημέρες πριν την έναρξη της LaLiga.

Η ομάδα του Χάνσι Φλικ είχε προβλήματα στη δημιουργία, δεν απέδιδε καλό ποδόσφαιρο και αδυνατούσε να φανεί επικίνδυνη προς την αντίπαλη εστία. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, αλλά φαινόταν πως τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελε ο Γερμανός τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του.

Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εικόνα των Καταλανών και μετέτρεψαν το φιλικό σε έναν θρίαμβο. Ο Καμαρά στο 50’ έδωσε προβάδισμα στους Μονεγάσκους, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Εμπολό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Άντι Χίτερ.

Ο Ελέμπι στο 86ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 και έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα να γιουχάρουν τους ποδοσφαιριστές και τον Φλικ, στέλνοντάς τους μήνυμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε πέντε ημέρες.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More