Thursday, October 3, 2024
Home » Φέρτε ξένους διαιτητές να ησυχάσουμε…

Φέρτε ξένους διαιτητές να ησυχάσουμε…

0 comments

Αφού οι Κύπριοι διαιτητές δεν βοηθούν τον εαυτό τους και την ίδια ώρα, προπονητές, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, πνίγονται σ’ ένα ποτήρι νερό με το παραμικρό λάθος, φέρτε ξένους διαιτητές να ησυχάσουμε. Φάνηκε από πλευράς ΚΟΠ και Επιτροπής Διαιτησίας, να θέλουν να πιστώσουν τους Κύπριους ρεφ και να τραβήξουν όσο πιο πολύ γίνεται την κάθοδο ξένων.

Άλλωστε, ήταν κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα μέσα από τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ, πριν την έναρξη της σεζόν στο σεμινάριο των διαιτητών, απευθυνόμενους σ’ αυτούς. Ωστόσο, όσο κι να θελήσεις να τους πιστώσεις, βάζουν συνεχώς… αυτογκόλ. Βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους, γι’ αυτό να μην έχουν παράπονο εάν αποφασιστεί πολύ πιο νωρίς η κάθοδος ξένων συναδέλφων τους. Όχι πως αυτοί δεν θα κάνουν λάθη, αλλά με την παρουσία τους… αγοράζεται η προκατάληψη.

Δεν περνάει εβδομάδα που να μην έχουμε φωνές και μάλιστα έντονες και πολλές φορές όχι αδίκως. Δεν μπορεί να ορίζονται διεθνείς διαιτητές, αυτοί που θεωρούνται η ελίτ της κυπριακής διαιτησίας και να τα κάνουν μαντάρα.

Ε, τότε, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και από τη στιγμή που δεν λύνεται εκ των έσω, υποχρεωτικά η λύση θα έλθει απ’ έξω. Ήδη είναι ομάδες που ζήτησαν ξένους και όπως διαφαίνεται βδομάδα με βδομάδα αυτές θα αυξάνονται. Η αμφισβήτηση για το επίπεδο των Κυπρίων διαιτητών γίνεται όλο και πιο έντονη. Οι ξένοι μοιάζουν ως η εύκολη λύση, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κι άλλη. Αφού πρώτα ή ύστερα θα έλθουν. Γιατί να μην έλθουν άμεσα, τουλάχιστον εκεί και όπου κρίνεται αναγκαίο, για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise