Monday, September 16, 2024
Home » ΤΣΣΚΑ 1948 – Πάφος FC 2-1: Έχασε τη μάχη, όχι τον πόλεμο

ΤΣΣΚΑ 1948 – Πάφος FC 2-1: Έχασε τη μάχη, όχι τον πόλεμο

0 comments

Η Πάφος FC δεν τα κατάφερε στη Βουλγαρία και υποχρεώθηκε σε ήττα με 1-2 από στην ΤΣΣΚΑ 1948 στο Στάδιο Βασίλ Λέφσκι για το πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Πλέον οι γαλάζιοι καλούνται την επόμενη Πέμπτη (15/8) να επαναλάβουν ότι έκαναν και στο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού απέναντι στην Ζαλγκίρις και να κυνηγήσουν την ανατροπή στο «Άλφαμέγα», για να βρεθούν στα πλει οφ της διοργάνωσης.

Το ματς

Στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με δύο προσπάθειες του Τάνκοβιτς μέχρι το έννατο λεπτό.

Στην tρίτη του προσπάθεια, ο ίδιος παίκτης βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Τζάτζα, o oποίος πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε στο πέρασμα του, έβγαλε πάσα πάρε βάλε για τον Τάνκοβτς που πλάσαρε τον Μάρλινοφ και άνοιξε το σκορ για την παφιακή ομαδα. Οι γαλάζιοι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και απείλησαν σε διάστημα τριών λεπτών, δύο φορές με τους Ναμ και Ζάιρο, όμως ο Μάρλινοφ είχε απάντηση.

Με την πρώτη τους ουσιαστική απειλή οι Βούλγαροι πλήγωσαν την άμυνα της Πάφου στο 29ο λεπτό, σε πρώτο χρόνο δοκάρι για τους γηπεδούχους μετά από διώξιμο του Γκολντάρ, επανήλθαν και άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ιλιέφκσι μέσα από την μικρή περιοχή. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Η ΤΣΣΚΑ 1948 μπήκε δυνατά στο δευτερο μέρος πίεσε και αυτό έφερε αποτέλεσμα, καθώς ο Λούκασεν στο 47’ με λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω, έβγαλε φάλτσα με τον Ίβουσιτς τον Ιλιέφσκι και στη συνέχεια τον γκρέμισε με τον ρεφ να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Από εκεί ανέλαβε ο Τάλις, ο οποίος ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Η Πάφος FC εμφανώς επηρεασμένη από την ανατροπή και την ψυχολογία των γηπεδούχων να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού στα μέτρα τους δεν μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση.

Στο 72΄ η ΤΣΣΚΑ πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ντασκάλοβ, όμως για κακή της τύχη ακυρώθηκε για φάουλ υπέρ της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Η Πάφος προσπάθησε να απειλήσει στα τελευταία στάδια του αγώνα και έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τη βολίδα του Ντράγκομιρ να εξουδετερώνει ο Μαρλίνοφ, ενώ στο 84’ ο Γκολντάρ με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στην οριζόντια δοκό. Δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι μέχρι το τελικό σφύριγμα και το σκορ παρέμεινε όπως είχε.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΣΣΚΑ 1948 (Βαλεντίν Ίλιεφ): Μάρλινοβ, Φουρτάδο, Ιβάνοβ, Τσένοβ, Ραπνουίλ, Πίστσεβιτς, Ντασκάλοβ, Καραγκέρεν (76′ Μπουζόν), Κιρίλοβ, Ιλιέβσκι, Τάλις (76′ Ουμαρπόεβ)

Πάφος FC (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Λούκασεν, Ναμέ, Γκολντάρ, Μελούσο (37′ Πηλέας), Ντράγκομιρ, Πελάτζιο (59′ Κορέια), Μπρούνο(80′ Σούνιτς), Τζάζα(59′ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς, Ζάιρο(80΄ Άντερσον)

Σκόρερ: Ιλιέφσκι 29′, Θάλις(πεν.) 50΄/ Τάνκοβιτς 10′

Κίτρινες: Τάλις 58′ / –

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Βασίλ Λέφσκι

Διαιτητής: Ντένις Σούρμαν (Ουκρανία)

Α’ βοηθός διαιτητής: Βίκτορ Νίζνικ (Ουκρανία)

Β’ βοηθός διαιτητής: Ολεκσάντρ Κορνίκο (Ουκρανία)

Τέταρτος: Κλιμ Ζαμπρόντα (Ουκρανία)

VAR: Βίκτορ Κοπιέφσκι (Ουκρανία)

AVAR: Αντρί Κοβαλένκο (Ουκρανία)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

-Έναρξη αγώνα

– 1′ Κόρνερ για την Πάφο με τον Τάνκοβιτς, περνάει ανεκμετάλλευτο.

– 3′ Μπήκε πολύ ορεξάτη στον αγώνα η Πάφος και πιέζει πολύ ψηλά τους γηπεδούχους.

– 6′ Το γέμισμα από τον Λουκάσεν στην περιοχή, πιάνει αμέσως το σουτ ο Τάνκοβιτς όμως η μπάλα περνάει έξω

– 8′ Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο με τον Τάνκοβιτς o oποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ όμως απέκρουσε ο Μάρλινοφ.

-10′ Γκολ για την Πάφο με τον Τάνκοβιτς! Πέρασε τους πάντες ο Τζάτζα και έβγαλε πάσα πάρε βάλε για τον Τάνκοβτς ο οποίος πλάσαρε τον Μάρλινοφ και έγραψε το 1-0 για την παφιακή ομαδα.

– 15΄ Πολύ καλή στιγμή εκ νέου για την Πάφο με τον Ναμ να επιχειρεί το ευθύβολο σουτ και ο Μάρλινοφ να το εξουδετερώνει.

-18′ Ακόμα μια χαμένη ευκαιρία για την Πάφο με τον Ζάιρο αυτή τη φορά. Ο Τάνκοβιτς κουβάλησε μπάλα έδωσε αρστερά στον Ζάιρο αυτός έκανε την προσποίηση και με το δεξί πλάσαρε όμως ο Μάρλινοφ είπε εκ νέου όχι

– 25′ Σε αυτό το πρώτο 25λεπτο η Πάφος είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο με 6 τελικές, καμιά απειλή για την εστία του Ίβουσιτς μέχρι στιγμής.

– 29′Γκολγια την ΤΣΣΚΑ με τον Ιλιέφκσι. Στην πρώτη τους τελική οι Βούλγαροι σκοράρουν. Δοκάρι για τους γηπεδούχους μετά από διώξιμο του Γκολντάρ, επανήλθαν και άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ιλιέφκσι μέσα από την μικρή περιοχή.

– 36′ Στο έδαφος ο Μελούσο΄καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και φαίνεται να μην μπορεί να συνεχίσει.

-37′ Αναγκαστική αλλαγή για την Πάφο, έξω ο Μελούσο και μέσα ο Πηλέας.

-43′ Σέντρα του Μπρούνο από δεξιά, άστοχη έξοδος του Μάρλινοφ όμως ο Ζάιρο αιφνιδιάστηκε, δεν μπόρεσε να μπει στη πορεία της μπάλας και η μπάλα πέρασε εκτός.

– 45′ Τρία λεπτά ο χρόνος καθυστερήσεων.

– Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

– Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

– 47′ Πέναλτι για την ΤΣΣΚΑ, ο Λουκάσεν με λανθασμένη κεφαλιά προς τα πίσω έβγαλε μόνο του τον Ιλιέφσκι και τον γκρέμισε με τον Ουκρανό ρεφ να δείχνει την άσπρη βούλα.

– 50′ Γκολ για την ΤΣΣΚΑ και 2-1 με τον Τάλις από τα έντεκα βήματα.

– 55′ Πλέον οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, δημιουργούν και βάζουν πίεση στη Πάφο

– 58΄Κίτρινη κάρτα στον Τάλις για φάουλ στον Τζάζα

-59΄Διπλή αλλαγή για την Πάφο, μέσα Βαλακάρι και Κορέια και έξω Πελάτζιο και Τζάτζα

-69′ Δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει η Πάφος, αυτό οφείλεται στην αανατροπή των γηπεδούχων που έφεραν το παιχνιδι στα μέτρα τους.

-72′ Γκολ για την ΤΣΣΚΑ . Η εκτέλεη κόρνερ από τον Τάλις και ο Ντασκάλοβ πιάνει το σουτ απευθείας και στένει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο ρεφ κλέστηκε στο VAR και το γκολ εν τέλει ακυρώθηκε για φάουλ υπέρ της Πάφου. Το 2-1 παραμένει.

-76′ Διπλή αλλαγή για την ΤΣΣΚΑ εκτός ο Τάλις και ο Καραγκάρεν και μέσα ο Ουμαρμπόεβ και Μπουζόν

-80′ Διπλή αλλαγή για την Πάφο εκτός Ζάιρο και Μπρούνο και μέσα οι Άντερσον και Σούνιτς.

– 82′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ντράγκομιρ να πυροδοτεί ένα σουτ βολίδα και τον Μαρλίνοφ να αποκρούει εξαιρετικά.

-84′ Δοκάρι για την Πάφο με τον Γκολντάρ! Σέντρα από δεξιά του Πηλέα ο Γκολντάρ σηκώθηκε ψηλότερ από όλους και έστειλε τη μπάλα στην οριζόντια δοκό.

– 90′ έξι λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων

Το κείμενο ανανεώνεται…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More