Thursday, October 10, 2024
Home » Τσέφεριν για τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Μαύρη μέρα, να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό στη ζωή»

Τσέφεριν για τον θάνατο του Μπάλντοκ: «Μαύρη μέρα, να θυμηθούμε τι είναι σημαντικό στη ζωή»

0 comments

Εν μέσω παγωμένης ατμόσφαιρας ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της γενικής συνέλευσης της ECA (10/10) στην Αθήνα. Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ βύθισε στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχει σοκάρει ολόκληρη τη διεθνή ποδοσφαιρική κοινότητα, κάτι που φάνηκε κι από τις αντιδράσεις προσωπικοτήτων όπως οι Ρόι Χόντσον, Γκρέιαμ Πότερ και Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ στο Gazzetta.

Τις δικές του σκέψεις μοιράστηκε και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος έκανε λόγο για μαύρη ημέρα όταν ένα νέο άτομο χάνει τη ζωή κι εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια:

«Το βράδυ, ένας νέος παίκτης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή. Ήταν παίκτης της εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού. Αν ένα νέο άτομο πεθαίνει, είναι μια μαύρη μέρα. Κι αυτή τη μέρα, πρέπει να θυμίσουμε στον εαυτό μας τι είναι σημαντικό στη ζωή. Σήμερα είσαι, αύριο μπορεί να έχεις φύγει. Εκφράζω βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του παίκτη, στην Ελλάδα και σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More