Monday, September 16, 2024
Home » «Τσέλσι και Χαλ είχαν συμφωνήσει για τον Φοφανά, αλλά ο παίκτης ήθελε να πάει αλλού»

«Τσέλσι και Χαλ είχαν συμφωνήσει για τον Φοφανά, αλλά ο παίκτης ήθελε να πάει αλλού»

0 comments

Την στιγμή που η ΑΕΚ δίνει τεράστια μάχη για την απόκτηση του Νταβίντ Φοφανά από την Τσέλσι, ο παίκτης φέρεται να απέρριψε πρόσφατα την προοπτική της Championship.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The72», Χαλ και Τσέλσι είχαν συμφωνήσει σε όλα για τη μεταγραφή του Ιβοριανού φορ, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το Νησί, ο Φοφανά ήθελε να πάει στη Χόφενχαϊμ, κάτι όμως που δεν συνέβη, με τον επιθετικό να παραμένει, προς το παρόν, στην ομάδα του Έντσο Μαρέσκα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Χαλ ήταν σε συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον. Αυτό έγινε όμως μετά την προσπάθεια να υπογράψει τον Νταβίντ Φοφάνα, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπέρνλι πέρυσι. Αυτό δεν έγινε.
Η ομάδα συμφώνησε σε όλα με την Τσέλσι, για μεταγραφή και όχι για δανεισμό, ξοδεύοντας ίσως πάρα πολλά χρήματα για τον Φοφανά. Ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να μετακινηθεί στη Χαλ. Γι’ αυτό και δεν συνέβη. Ήθελε να πάει στη γερμανική Χόφενχαϊμ, αλλά ούτε αυτό δεν έγινε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More