Wednesday, October 23, 2024
Home » Τρίποντο με αστερίσκους για Απόλλωνα

Τρίποντο με αστερίσκους για Απόλλωνα

0 comments

Ο Απόλλων, κατάφερε να επικρατήσει της Ομόνοιας 29Μ με 2-0 και να επιστρέψει σε νικηφόρα πορεία, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποίησε πλήρως. Η ομάδα του Αντριάν Γκούλα εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο, ήλεγξε πλήρως τον ρυθμό, πήρε κεφάλι στο σκορ με εξαιρετικό φάουλ του Βεϊσμπέκ, «κεφαλαιοποίησε» το προβάδιμα σε χρόνο καθυστερήσεων, όμως το δεύτερο ημίχρονο αποκάλυψε προβλήματα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Η πτώση του ρυθμού ήταν εμφανής, με τον Απόλλωνα να χάνει τη δυναμική του και να επιτρέπει στην αντίπαλη ομάδα να φλερτάρει με την ελπίδα της ισοφάρισης. Σε αυτό το σημείο, ο Λέουβεμπεργκ απέδειξε για ακόμη μία φορά την αξία του, με δύο καθοριστικές επεμβάσεις που κράτησαν ανέπαφη την εστία του. Αν και η επικράτηση είναι σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας, η αστάθεια που παρουσίασε στο δεύτερο μισό του αγώνα χτυπά καμπανάκι ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων.

Το «βουβό» Στάδιο «Αλφαμέγα» παρακολούθησε έναν Απόλλωνα που έδειξε δυναμικές στιγμές, αλλά όχι τη σταθερότητα σε απόδοση που απαιτείται για να κοιτάξει ψηλά. Η νίκη σίγουρα δίνει ώθηση, αλλά ο Γκούλα γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του χρειάζεται μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά της διαστήματα. Οι επόμενες προκλήσεις απαιτούν αφενός καλές εμφανίσεις σε μεγάλα χρονικά διαστήματα και αφετέρου πλήρη συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More