Monday, October 21, 2024
Home » Το μαγικό «άγγιγμα» του Μπάρι και του Κάναντι

Το μαγικό «άγγιγμα» του Μπάρι και του Κάναντι

0 comments

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την Ένωση ο Νταμίρ Κάναντι πίστευε ότι έστω και με ελλείψεις, αλλά με έξυπνη τακτική και σωστή διαχείριση μπορούσε να εξασφαλίσει θετικό αποτέλεσμα από την Ομόνοια.

Ο τεχνικός των βυσσινί έκανε τους παίκτες του να πιστέψουν ότι αυτοί θα είναι οι πρωταγωνιστές. Την πίστη του τη μετέφερε στους παίκτες, τούς ανέβασε ψυχολογικά κι ακούστηκε το μεγάλο «μπαμ»! «Πιστέψετε το, μπορούμε!», ήταν η καθημερινή ατάκα του Κάναντι κι έγινε πραγματικότητα.

Μετά από 17 χρόνια οδήγησε την Ένωση στη νίκη επί της Ομόνοιας μέσα στο ΓΣΠ και πλέον, τ’ όνομα του θα αποτελεί σημείο αναφοράς. Στο ντεμπούτο του «ταρακούνησε» την ποδοσφαιρική Κύπρο με το τεράστιο «διπλό» και στο Παραλίμνι επικρατεί άκρατος ενθουσιασμός και μεγάλη ικανοποίηση. «Ήταν μία τεράστια σημαντική νίκη.

Δώσαμε στην ομάδα μια δομή για το πως μπορούμε να παίξουμε σωστά και να ανταπεξέλθουμε. Δεν ήταν στόχος να αμυνθούμε τόσο πολύ, όμως απέναντι σε μια ομάδα όπως την Ομόνοια θα ήταν αδύνατο να έχουμε την κατοχή στα επίπεδα που θέλουμε», σχολίασε ο Αυστριακός τεχνικός.

Σε άλλο ένα παιχνίδι ο Αντεμπαγιό Αντελέγιε «πετούσε» και δεν επέτρεψε παραβίαση της εστίας του. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Τιέρμο Μπάρι με το πρώτο του, αλλά εντυπωσιακό και «ηχηρό» γκολ στην πρώτη κατηγορία. Η Ένωση ζευγάρωσε τις νίκες της έφθασε στους 6 βαθμούς και το Σάββατο θα φιλοξενήσει τον Εθνικό στο γειτονικό ντέρμπι με άλλον αέρα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More