Sunday, September 22, 2024
Home » Το γκολ του Κάστανου δεν αρκούσε και… τρελαίνει κόσμο η Τορίνο

Το γκολ του Κάστανου δεν αρκούσε και… τρελαίνει κόσμο η Τορίνο

0 comments

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Τορίνο! Η ομάδα του Πάολο Βανόλι πέρασε και από το «Μπεντεγκόντι», επικρατώντας 3-2 της Βερόνα και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή, ούσα στο +1 από την Ουντινέζε.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και μόλις στο 10’ ο Σανάμπρια βρέθηκε στο σωστό σημείο για να εκτελέσει τον Μοντιπό για το 1-0. Ωστόσο, η χαρά των φιλοξενούμενων κόπασε άμεσα, αφού ο Κάστανος με φοβερό σουτ δύο λεπτά αργότερα έφερε το σκορ στα ίσα. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ από πλευράς γηπεδούχων, αφού ο Νταβίντοβιτς στο 21ο λεπτό αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η «γκράνατα». Μπορεί αρχικά να έχασε πέναλτι με τον Σανάμπρια, αλλά ο Ζαπάτα βρήκε δίχτυα στο 34ο λεπτό για να επαναφέρει το προβάδισμα για την ομάδα του. Η Τορίνο ήταν ανώτερη συνολικά, το έδειχνε στο γήπεδο και προσπαθούσε να βρει και τρίτο τέρμα για να κλειδώσει το τρίποντο. Το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 στο 90’+4′ με γκολ του Μοσκέρα.

Και το βρήκε με άψογο τελείωμα του Τσε Άνταμς στο 79ο λεπτό, με τον Βρετανό φορ να βάζει το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 3-1.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More