Friday, September 20, 2024
Home » Του βγήκαν στο απόλυτο: Η τριπλή αλλαγή του Σκαλόνι στην παράταση χάρισε το Copa America στην Αργεντινή!

Του βγήκαν στο απόλυτο: Η τριπλή αλλαγή του Σκαλόνι στην παράταση χάρισε το Copa America στην Αργεντινή!

0 comments

Σε κίνηση… ματ και μάλιστα τριπλή, προχώρησε όπως αποδείχτηκε, ο Λιονέλ Σκαλόνι στο 6ο λεπτό της παράτασης του μεγάλου τελικού του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Κολομβία.

Κι αυτό διότι ο τεχνικός της «Αλμπισελέστε» πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου τους Παρέδες, Λο Σέλσο και, φυσικά, τον «χρυσό» σκόρερ, Λαουτάρο Μαρτίνες (αντί των Μακ Άλιστερ, Φερνάντες και Άλβαρες, αντίστοιχα).

Στη φάση του γκολ στο 112′ που έκρινε και την αναμέτρηση υπέρ της Αργεντινής, λοιπόν, ο πρώτος έκανε την ανάκτηση με τρομερό τάκλιν στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Εν συνεχεία, μετά από ωραία κυκλοφορία, η μπάλα έφτασε στον Λο Σέλσο που με τρομερή κάθετη στην κίνηση την έβγαλε στον επιθετικό της Ίντερ, ο οποίος με τη σειρά του πλάσαρε ψύχραιμα πάνω από τον Βάργκας.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι συνιστά μια τριπλή κίνηση που, αν μη τι άλλο, βγήκε στο απόλυτο στον Σκαλόνι.Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο 46χρονος τεχνικός είχε προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τους Μέσι και Μοντιέλ να παραχωρούν τη θέση τους στους Νίκο Γκονζάλες και Μόλινα, αντίστοιχα.

1221 210503

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More