Wednesday, October 16, 2024
Home » Τα «διαμάντια» του… σκεπτικού

Τα «διαμάντια» του… σκεπτικού

0 comments

Το σκεπτικό των αποφάσεων των αθλητικών δικαστηρίων στον τόπο μας, περνά συνήθως στα… ψιλά. Ο φίλαθλος κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για το «ζουμί». Αν θα τιμωρηθεί η ομάδα μας ή αν θα τιμωρηθεί η ομάδα του γείτονα και ό,τι θέλει ας λέει το σκεπτικό. Κι όμως, περιλαμβάνουν «διαμάντια».

Όπως για παράδειγμα το σκεπτικό της απόφασης του Εφετείου της ΚΟΠ για τον αγώνα Απόλλων – ΑΕΛ. Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι «ο λόγος της μη διεξαγωγής του αγώνα δεν ήταν όπως έτσι απλά το περιστατικό της προβληματικής εισόδου των φιλάθλων της ΑΕΛ στο στάδιο»,, αλλά «ήταν η όλη συμπεριφορά των φιλάθλων της ΑΕΛ». Ψιλά γράμματα; Μαζί σας…

Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι «ο ισχυρισμός των δικηγόρων των Εφεσειόντων (σ.σ. της ΑΕΛ δηλαδή) ότι όλα αυτά, ως προς την συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΛ είναι όλα ψέματα και δήλωσαν απερίφραστα ότι ψεύδεται η πλευρά της Αστυνομίας». Η πλευρά της ΑΕΛ, ισχυριζόταν ότι ο διαιτητής δεν είχε αντίληψη των γεγονότων. «Ενώπιόν μας ξεκαθάρισαν οι δικηγόροι των Εφεσειόντων ότι ο διαιτητής όφειλε να πάει ο ίδιος στο χώρο και να διαπιστώσει αν πράγματι έγιναν αυτά, που ισχυρίζεται η Αστυνομία, από τους φιλάθλους της ΑΕΛ», αναφέρεται στο σκεπτικό του Εφετείου.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο διαιτητής όφειλε να φύγει από τα αποδυτήρια του και «να πάει στο χώρο των επεισοδίων να μορφώσει ο ίδιος γνώμη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα». Να βγει, δηλαδή, έξω από το γήπεδο, να πάει στις εισόδους και να διαπιστώσει αν οι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο νόμιμα ή παράνομα!

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More