Friday, September 20, 2024
Home » Συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο

Συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Κάρμο

0 comments

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (22/8) έκανε το «μπαμ». Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τους δράκους, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή για την απόκτηση του Ντάβιντ Κάρμο.

Ο Κάρμο δεν έβρισκε χώρο στους Πορτογάλους και έτσι ο Ολυμπιακός έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και έβαλε ξανά μπροστά τις συζητήσεις με τους δράκους και τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα.

Αυτό φαίνεται πως θα συμβεί, με τον Ολυμπιακό να έχει καταρχήν deal με τους δράκους, αλλά και με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Πλέον, απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες και τα διαδικαστικά για την οριστικοποίηση.

Ο 25χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είχε δοθεί δανεικός από την Πόρτο στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Ο Κάρμο ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του Conference League, ενώ συνολικά είχε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στις αρχές του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με την Πόρτο, ωστόσο ο Κάρμο ήθελε να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των δράκων, κάτι το οποίο εν τέλει δεν συνέβη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More