Tuesday, September 17, 2024
Home » Συμφωνία με Κορίνους και 14η μετεγγραφή

Συμφωνία με Κορίνους και 14η μετεγγραφή

0 comments

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Δύσκολη είναι η επόμενη ημέρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου μετά τον απροσδόκητο θάνατο του Πολ Τζούλιους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το πρωί της Τρίτης (20/8). Στο «στρατόπεδο» των βυσσινί είναι συντετριμμένοι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Διοίκηση και Όρι Γκούτμαν προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια σε αυτές τις δύσκολες ώρες, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Ο Ισραηλινός τεχνικός συνεχίζει, παράλληλα, τις διεργασίες ενίσχυσης και θέλει να προσθέσει ύψος στο κέντρο της άμυνας του.

Γι’ αυτό, άλλωστε, πήρε δύο «πύργους» για τα στόπερ και ποντάρει αρκετά στις στατικές φάσεις. Μετά την απόκτηση του 25άχρονου ύψους 1.90μ. Ολλανδού στόπερ Ρούμπεν Χούνγκενχουτ, η Ένωση προχώρησε και στην απόκτηση ακόμη ενός ξένου υψηλόσωμου στόπερ.

Πρόκειται για τον 27άχρονο Γάλλο κεντρικό αμυντικό ύψους Τζέρεμι Κορίνους, ο οποίος βλέπει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά και πέρσι ήταν στον Οθέλλο. Ο Κορίνους αποτελεί το 14ο απόκτημα των βυσσινί.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More