Sunday, September 8, 2024
Home » Στα βυσσινί ο Νόρτεϊ

Στα βυσσινί ο Νόρτεϊ

0 comments

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε άλλη μια μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα του Παραλιμνίου. Συμφώνησε με τον 24χρονο ανασταλτικό μέσο, Ισάακ Νόρτεϊ. Πρόκειται για Γκανέζο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στη Άργκες Ρουμανίας, με την οποία κατέγραψε επτά συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Χάποελ Αλ Φαχάμ, Μακάμπι Μπνέι Ράινα και Νταουγκαβπιλς. Ο Νόρτεϊ είναι γνώριμος του προπονητής, Όρι Γκούτμαν, από το πέρασμά του από το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Εξάλλου, ριζικές αλλαγές προέκυψαν φέτος στις επιλογές τερματοφυλάκων. Έφυγαν οι περσινοί και ήρθαν άλλοι τρεις, οι Αντελέγιε, Παναγιώτου και Στυλιανίδης. Ο Νιγηριανός Αντελέγιε προορίζεται για βασικός. Έπαιζε στο Ισραήλ και αποτελεί επιλογή του προπονητή Όρι Γκούτμαν. Ο Παναγιώτου, που επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, θα είναι ο δεύτερος και ο Στυλιανίδης. που αποκτήθηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ. θα είναι ο τρίτος στη σειρά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More