Tuesday, October 1, 2024
Home » Στέφαν Γιόβετιτς: Πέντε πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μαυροβούνιο σταρ της Ομόνοιας

Στέφαν Γιόβετιτς: Πέντε πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μαυροβούνιο σταρ της Ομόνοιας

0 comments

Στα πράσινα της Ομόνοιας ντύθηκε οΣτέφαν Γιόβετιτς. Το «τριφύλλι» με υπομονή και επιμονή ολοκλήρωσε την προσθήκη επιθετικού από το πάνω… ράφι που «κυνήγησε» από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου.

Ο 34χρονος πολύπειρος επιθετικός μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της γραμμής κρούσης. Στην κορυφή της επίθεσης, πίσω από τον φορ σε πιο επιθετικό σχήμα, αλλά και στα «φτερά», όπου χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιόβετιτς έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα έλθει στην Κύπρο το σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Ο Μαυροβούνιος διεθνής φορ, κατέγραψε 34 συμμετοχές και 8 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πειραιώς την περασμένη σεζόν. Όσο για το βιογραφικό του προκαλεί… ζάλη, αφού πέρασε από Χέρτα, Μονακό, Ίντερ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι, Φιορεντίνα, Παρτίζαν.

Πάμε να μάθουμε πέντε πράγματα που δεν ξέρετε για τον «Jo-Jo», όπως τα κατέγραψε η ελλαδική ιστοσελίδα sportday.gr κατά τη θητεία του Γιόβετιτς στον Πειραιά.

1. Ευαισθησίες
Ο Στέβαν Γιόβετιτς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς στη διάρκεια της καριέρας τους και ίσως αυτό να του στέρησε και τη δυνατότητα να κάνει μια ακόμη μεγαλύτερη καριέρα. Ο ίδιος πάντως είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα τραυματισμών. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ένας Μαυροβούνιος ποδοσφαιριστής, ο Μιλιβόγιε Ράιτσεβιτς της Μπούντουτσνοστ, χρειάστηκε οικονομική βοήθεια για να κάνει χειρουργείο χιαστών, ο επιθετικός του Ολυμπιακού φρόντισε να καλύψει όλα τα έξοδα της επέμβασης.

2. Η Παρτίζαν
Εκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της Παρτίζαν και έγινε αρχηγός της σε ηλικία 17 ετών, 10 μηνών και 21 ημερών τον Ιανουάριο του 2008, μετά τη μεταγραφή του Αντόνιο Ρουκάβινα στην Ντόρτμουντ και η ομάδα του Βελιγραδίου έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

3. Τα ινδάλματα
Ο Στέφαν Γιόβετιτς θαυμάζει απεριόριστα τον Μαυροβούνιο, πρώην επιθετικό της Ρόμα, Μίρκο Βούτσινιτς, από τον οποίο σε ηλικία 17 ετών πήρε το περιβραχιόνιο της Κ21 της χώρας του. Τρέφει θαυμασμό για τον μεγάλο Αντρέι Σεφτσένκο, ενώ θαυμάζει και τον μοναδικό Ροναλντίνιο. Ο ίδιος πάντως είναι από τους ελάχιστους που έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία).

4. Κολλημένος με το Playstation
Ο Στέφαν Γιόβετιτς είναι… κολλημένος με το Playstation. Είναι φανατικός gamer, δεν χάνει ευκαιρία να παίζει διάφορα παιχνίδια στη δημοφιλή κονσόλα, ενώ πολύ συχνά παίζει με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Ματίγια Νάσταζιτς. Τα video games είναι η μεγαλύτερη διασκέδαση του Γιόβετιτς, ο οποίος δεν έχει καταναλώσει ποτέ στη ζωή του αλκοόλ…

5. Εντυπωσιακή σύζυγος
Αν και τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, Μαρίγια Γκβοζντένοβιτς έχουν γεννηθεί στην Ποντγκόριτσα, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο, μέσω κοινών γνωστών και παντρεύτηκαν το 2020 στο Δημαρχείο του Μόντε Κάρλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα αγοράκι, το οποίο μάλιστα έκλεψε την παράσταση σε πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού! Όσο για τη σύζυγό του, η Μαρίγια είναι άκρως εντυπωσιακή και δεν περνά απαρατήρητη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise