Thursday, September 19, 2024
Home » Σπύρος Νεοφυτίδης: Αποτυχημένη διαχείριση ακόμα μια φορά

Σπύρος Νεοφυτίδης: Αποτυχημένη διαχείριση ακόμα μια φορά

0 comments

Λάβρος ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης κατά των αρχών για την κακή διαχείριση των φιλάθλων και τα έκτροπα στο Στάδιο Άλφα Μέγα που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα.

Κάποιοι, ανέφερε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του Αντ1, «δεν έχουν ιδέα τι κάνουν σε θέσεις κλειδιά και σήμερα ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ κατήγγειλε ότι υπήρχε συγκεκριμένο κάγκελο το οποίο όταν κλείνει, δεν μπορεί να περάσει κανείς και το άφησαν ανοικτό. Με τους χειρισμούς τους ανέφερε κατηγορηματικά, παγίδευσαν τους συναδέλφους τους αστυνομικούς και τους Στιούαρτ, οδηγώντας τον όχλο πάνω τους.

Διερωτήθηκε ποιος έδωσε οδηγία να βγάλουν τους φιλάθλους από το γήπεδο, τονίζοντας ότι, βγήκαν έξω χωρίς να υπάρχει κανείς να τους ελέγξει και μετά ξαναμπήκαν στο γήπεδο, με ότι ακολούθησε. Ζητούμε τόνισε ο κ. Νεοφυτίδης περιμετρική φρούρηση του Σταδίου, κάτι που δεν έγινε και τα λάθη επαναλαμβάνονται.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More