Friday, September 20, 2024
Home » Σπιλέφκσι: «Απέναντι σε αυτές τις ομάδες αν δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ θα σε πληγώσουν,δεν αξίζαμε την ήττα σήμερα»

Σπιλέφκσι: «Απέναντι σε αυτές τις ομάδες αν δεν σκοράρεις δεύτερο γκολ θα σε πληγώσουν,δεν αξίζαμε την ήττα σήμερα»

0 comments

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, αμέσως μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού αγώνα απέναντι στη Χάϊντενχάϊμ, δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του, όχι τόσο για το τελικό αποτέλεσμα αφού οι πράσινοι δημιουργησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες και θεωρεί πώς δεν άξιζαν την ήττα.

Για το σημερινό παιχνίδι:«Κάποιες φορές όταν χάσεις πρέπει να θυμηθείς επίσης από ποιες ομάδες έχασες, πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που αγωνίζεται στη μπούντεσλικγκα και τα πήγαμε αρκετά καλά αλλά και πάλι απέναντι σε αυτές τις ομάδες εάν δεν σκοράρεις και δεύτερο γκολ τότε θα σε πληγώσουν και αυτό με θυμώνει γιατι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα σήμερα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, είμαι ευχαριστημένος για την εμφάνιση όχι τόσο από το αποτέλεσμα»

Για την συνέχεια της προετοιμασίας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, είμασταν μαζί με τους ποδοσφαιριστές 6-7 εβδομάδες συμπεριλαμβανομένου και του καμπ που έγινε στην Λετονία, σαφώς και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που τα έδωσαν όλα. Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν τώρα στην ομάδα όπως ο Κβιλιτάια, θα πρέπει να προσαρμοστεί λίγο περισσότερο στην ομάδα, το ίδιο ισχύει και για τον Κόνορ και τον Κορέια ο οποίος μπορεί να αγωνιζόταν στην Κύπρο αλλά οι ομάδες που αγωνιόταν είχαν διαφορετική τακτική φιλοσοφία, είχαμε και τον Καζού ο οποίος δεν μπόρεσε για τον ένα ή τον άλλο λόγο να αγωνιστεί με την ομάδα. Πετάμε για την Κύπρο, η ομάδα θα μπει στην τελευταία φάση της προετοιμασίας και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά»

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More